'IMA SVE PREDISPOZICIJE ZA GRADONAČELNIKA': / Hajdaš Dončić potvrdio da je Klisović SDP-ov kandidat za Zagreb

Image

Na konstataciju da se SDP-u često spočitava suradnja u gradskoj vlasti, Hajdaš Dončić kaže da SDP službeno ne sudjeluje u vlasti u Gradu Zagrebu od trenutka kada je Bandić došao na vlast

9.2.2021.
12:34
VOYO logo

Siniša Hajdaš Dončić iz SDP-a tijekom gostovanja na N1 izjavio je da će kandidat za gradonačelnika Zagreba iz redova njegove stranke biti Joško Klisović. Inače, šef SDP-a Peđa Grbin jučer tijekom gostovanja na istoj televiziji nije htio jasno reći tko će biti njihov kandidat na lokalnim izborima.

"Druga politička stranka, druga opcija. Vidljivo je jedino da nemaju kandidata za gradonačelnika Zagreba", komentirao je Hajdaš Dončić za N1 osvrčući se na činjenicu da šef Fonda za obnovu Damir Vanđelić neće biti kandidat HDZ-a za gradonačelnika metropole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VANĐELIĆ, KLISOVIĆ…? KOGA BRIGA: /

I SDP i HDZ su beskrajnim petljanjem pokazali da im zapravo nije stalo do Zagreba. Kreće pravi obračun

Image
VANĐELIĆ, KLISOVIĆ…? KOGA BRIGA: /

I SDP i HDZ su beskrajnim petljanjem pokazali da im zapravo nije stalo do Zagreba. Kreće pravi obračun

'Klisović ima sve preduvjete da bude dobar gradonačelnik Zagreba'

Nakon što je SDP-ovac rekao da će Klisović biti njihov kandidat za gradonačelnika, voditelj je napomenuo da Grbin jučer tijekom gostovanja u emisiji nije htio reći ime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam rekao. Kandidaturu će predstaviti sam Klisović kada procijeni da je došlo vrijeme za to. Najizgledniji je Joško Klisović. Mi smo slobodoumna stranka, nemamo predsjednika faraona. Nadam se da će Klisović baciti na glavu. Ima asposlutno sve preduvjete političke i osobne da bude dobar gradonačelnik Zagreba", rekao je.

Na konstataciju voditelja da se SDP-u često spočitava suradnja u gradskoj vlasti, Hajdaš Dončić kaže da SDP službeno ne sudjeluje u vlasti u Gradu Zagrebu od trenutka kada je Bandić došao na vlast, što je bilo otprilike prije 11 godina. "Ako neki pojedinci, članovi i članice djeluju u vlasti, to nije politika SDP-a", komentirao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Možemo!: 'SDP je alfa Mercedes za njih'

Hajdaš Dončić se osvrnuo na Možemo! i te stranke Tomislava Tomaševića pa rekao da će im trebati četiri godine da postanu ozbiljna politička stranka.

"SDP je još uvijek alfa i Mercedes za Možemo. Tako će i ostati", govori SDP-ovac i dodaje da mu je Tomašević "simpatičan". Kada je riječ o lokalnim izborima u drugim gradovima, Hajdaš Dončić veli da imaju kandidate i u Osijeku i Splitu, no da njihovo ime neće reći kao što je napravio u Klisovićevom slučaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Živciraju me oni koji se u politici savijaju kao suncokret'

"Županije branimo, po meni imamo objektivnu šansu da u dvije ili tri županije dobijemo župana. To su Međimurska, možda čak Varaždinska dobro se pripremimo, Zagrebačka županija. U Sisačko-moslavačkoj podržavamo jednog neovisnog kandidata", rekao je.

Upitan o Matiji Posavcu, Hajdaš Dončić kaže da su "s njim raskinuli" i da "ljubavi više nema". Osvrnuo se na HSU i činjenicu da vodstvo stranke kaže da se više ne smatraju oporbom već da će glasovati onako kako oni smatraju da treba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mene to osobno živcira i mislim da nije vjerodostojno u politici. Morate imati stav, makar taj stav ponekad bio i krivi. A oni koji se savijaju kao suncokret meni više u politici nisu dobrodošli. Dapače, živciraju me", rekao je Siniša Hajdaš Dončić za N1.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo