Ima dva službena vozila, a još jedno skriva u garaži?

Zagrebački gradonačelnik samo niže automobile. Trenutno ih u službene svrhe koristi čak tri.

30.4.2012.
7:51
VOYO logo

Milanu Bandiću, čini se, jedan superbrzi i superskupi Passat R36 nije dovoljan. Tako trenutno ima na raspolaganju dva službena automobila, a svaki od njih vrijedi više od 400 tisuća kuna.

Došlo do zabune?

"Jedan Passat R36 stoji u garaži dok je drugi u optjecaju. Govori se da je došlo do zabune oko leasinga: navodno je gradska uprava naručila automobil, iako smo jedan takav model već imali na korištenju", kazao je za Jutarnji list izvor iz gradske uprave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bandić ovih dana na sastanke ide u Passatu registarskih oznaka ZG-3364 EH. Riječ je o autu koji ima valjanu povlaštenu parkirnu kartu koja vrijedi do 2013. godine, te važeće osiguranje osiguravateljske kuće Allianz Zagreb d.d. Auto je proizveden 2010. Drugi model je R36 registarskih oznaka ZG 3105- GZ, te za njega vrijede iste informacije. Samo je osiguran u Croatia osiguranju, a proizveden 2009. Nitko od visokih službenika Gradske skupštine nije na raspolaganje dobio to vozilo.

I džip 'na lageru'

"Dobili smo niže klase Passata, koje zapravo vrlo rijetko i koristimo, a niti jedan naš automobil nema simboličnu registarsku oznaku", kažu. Bandić je novi R6 registrirao 2010. nakon što je s Porsche Leasingom sklopio ugovor o nabavi službenih vozila na razdoblje od 36 mjeseci. Stari Passat registarskih oznaka s Danom grada http://danas.net.hr/specijal/zagreb nikad nije vratio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz ta dva, Bandić na raspolaganju ima i džip Volkswagen Touareg, vrijedan više od pola milijuna kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo