Tech natjecanje / Idea Knockout 2021: Osvojite putovanje u Las Vegas

Image

Bug i ove godine organizira natjecanje tehnoloških ideja, a glavna nagrada su dvije povratne karte i hotelski smještaj za Las Vegas, kao i izlagački štand na CES-u 2022 - najvećem svjetskom sajmu novih tehnologija

21.9.2021.
7:00
VOYO logo

Nakon velikog uspjeha prijašnjih sedam Idea Knockouta, Bug je odlučio i ove godine organizirati osmo izdanje regionalnog natjecanja tehnoloških ideja. Idea Knockout 2021 održat će se 30. rujna 2021. u Zagrebu u co-working prostoru HUB385, a ulaz za sve posjetitelje biti će besplatan. Timovi koji se prijave na natjecanje bore se za hotelski smještaj od šest noćenja i dvije povratne karte za Las vegas za vrijeme trajanja Consumer Electrictronics Showa (CES) 2022, kao i za plaćeni štand na Eureka Parku rezerviranom za najbolje startupe na svijetu.

Da bi se prijavili na Idea Knockout 2021 dovoljno je da ste tim koji ima originalnu tehnološku ideju, bilo da se radi o softveru, internetskom servisu ili uređaju te da za svoju ideju imate razvijen demo ili prototip. Prijava se obavlja na web stranici natječaja gdje su objavljeni i detaljni kriteriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim spomenute prve nagrade, timovi će biti u prilici osvojiti i i druge nagrade, poput mobilnih uređaja, a svi timovi koji nastupe dobit će izlagački prostor i medijsku promociju u svim Bugovim izdanjima.

I ove će godine žiri Idea Knockouta ostati neotkriven do samog održavanja natjecanja. Nadzor nad regularnošću rada žirija obavljat će Veleposlanstvo SAD-a u Zagrebu čiji je Trgovinsku ured i službeni zastupnik CES-a za našu zemlju. CES 2022 održat će se od 5. do 8. siječnja 2022. u Las Vegasu u SAD-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo