Facebook objava /

Iako su suparnici, nije štedio riječi hvale: Beus Richemberg pohvalio dvojicu HDZ-ovaca i bivših suradnika

Image
Foto: Matija Topolovec/PIXSELL

Beus Richembergh nije štedio riječi za dvojicu HDZ-ovaca

14.11.2017.
8:34
Matija Topolovec/PIXSELL
VOYO logo

Goran Beus Richemberg na svom je Facebook profilu objavio status u kojem nije štedio riječi hvale za dvojicu HDZ-ovca s kojima je surađivao u saborskom odboru za turizam.

Saborski zastupnik GLAS-a u svojoj je objavi pohvalio aktualnog gradonačelnika Dubrovnika, Matu Frankovića te Marcela Medakia, ravnatelja Daruvarskih toplica, za koje iste kako su ga se posebno dojmili, unatoč tome što istaknuti HDZ-ovci u lokalnim okvirima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov status prenosimo u cijelosti:

"Četiri sam godine vodio saborski odbor za turizam i upoznao desetine vrhunskih profesionalaca u turističkim tvrtkama širom Hrvatske. Nikad nisam imao problem s tim tko je od njih blizak kojoj stranci. Odlično sam surađivao i s nekima koji su bili istaknuti HDZovci u lokalnim okvirima, a među njima posebno su me dojmila dvojica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi je Mato Franković, koji je bio vrstan i angažiran direktor ACI marine u Komolcu, kasnije jedno vrijeme saborski zastupnik, a danas je gradonačelnik Dubrovnika. Iako smo politički suparnici, želim mu puno uspjeha i da taj grad vodi tako dobro kao što je vodio marinu.

Drugi je Marcel Medak, iznimno uspješan i sposoban ravnatelj Daruvarskih toplica. Ovih je dana smijenjen, unatoč svojim izvrsnim rezultatima, bez ikakve sumnje samo zbog toga da se namire koalicijski apetiti vladajućih u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Glupo da ne može biti gluplje i štetno za Daruvar i županiju. Siguran sam da će Marcel vrlo skoro naći novi poslovni angažman jer pametnih poslodavaca kojima takvi pravi profesionalci uvijek trebaju ipak ima u Hrvatskoj."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo