dejana - inspiracija svima / Iako se rodila bez ruku, to je nije spriječilo da ostvari svoje snove!

Dejane iz naše sljedeće priče inspiracija svima. Ova mlada djevojka rodila se bez ruku, ali to ju nije omelo u ostvarivanju snova. Danas je jedna od perspektivnijih budućih slikarica, iako remek djela kreira nogama.

18.4.2014.
17:41
VOYO logo

Nitko nije savršen... ali neki ljudi su u tom svom nesavršenstvu doista heroji. Ne po junaštvu ni po dobivenim bitkama, već po granicama koje svakodnevno pomiču. DejanaBačko iz Bačke Palanke ima samo 18 godina, no njezine mudrost i energija, reklo bi se, mnogo su starije. Iako se rodila bez ruku, to je nije spriječilo da gradi karijeru u onome što najviše voli - slikarstvu.

"Sa pet godina sam nacrtala puža koji je imao sitne detalje, a samostalno sam krenula s 9 godina. Znači počela sam da slikam otkad znam za sebe...", izjavila je Dejana Bačko, umjetnica.

Unatoč fizičkim nedostacima, Dejana se nametnula kao najbolja i najtalentiranija učenica Umjetničke škole.

"Dva dana je slikala, a dva dana šutila, riječ jednu progovorila nije - bila je vrlo tajanstvena. I onda sam ju počela da spremam za Umjetničku akademiju i od tada se ne gasi, priča i priča", kazala je KoviljkaKozomara, profesorica slikarstva.

Iako mlada, svoja umjetnička djela već je izlagala u Makedoniji, Bosni i Hercegovini kao i u Lijepoj našoj... A nakon što je upoznala Nicka Vujičića - još jednom si je potvrdila da prepreke postoje samo u glavi.

Pozitivan duh Dejana ne gubi ni kada su u pitanju - male ženske radosti! No, najbolje se osjeća upravo u ovoj umjetničkoj oazi!

Kao što voli umjetnost, s jednakim žarom - Dejana voli i prvi reket Srbije!

Dejana Bačko, djevojka zavidne pozitivne energije, nije jedna od onih koju ćete sažaljevati zbog eventualnih nedostataka, već divna mlada osoba kojoj ćete se diviti zbog njezine prednosti.

Kao što sama kaže - iako nema ruke, njezin zagrljaj je najčvršći, a volja najjača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo