NAJGLEDANIJI PROGRAM DANA / I ovog prosinca mali Kevin vlada TV ekranima!

Image
Foto: RTL

Već i vrapci na granama znaju da Božić ne može proći a da se malen Kevin iz 'Sam u kući' ne smiješi s TV ekrana!

23.12.2013.
15:53
RTL
VOYO logo

Drugi nastavak ovog holivudskog filmskog klasika bio je najgledaniji program u subotu 21. prosinca na svim nacionalnim televizijama, a njegovo emitiranje na RTL Televiziji pratilo je preko 577 tisuća gledatelja te bio gledaniji od finala „Plesa sa zvijezdama“!

Image
Foto: RTL

Božić nije Božić ako se na televiziji ne prikazuje jedan od nastavaka filma "Sam u kući", jer uistinu svi obožavaju pustolovine malenog Kevina čija je mnogobrojna obitelj u potpunoj strci zaboravila na njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi nastavak klasika naslovljen "Sam u kući 2: Izgubljen u New Yorku" i emitiran na RTL-u u subotu 21. prosinca, doslovno je pomeo konkurenciju te s ostvarenih 13,9% gledanosti u ukupnoj populaciji (33,0% udjela u gledanosti) postao najgledaniji program cijelog dana!

I dok je više od 577 tisuća gledatelja pratilo zgode i nezgode malenog plavokosog dječaka po šetnji New Yorkom, finalnu epizodu „Plesa sa zvijezdama“ gledalo je 553 tisuće, a središnji informativni program Nove TV 547 tisuća gledatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tradicija se nastavlja – uistinu nema blagdana bez filmova "Sam u kući"! Stoga ne propustite pogledati treći i četvrti nastavak ovog filmskog serijala u utorak, 24. prosinca, i u srijedu na sam Božić u 20 sati samo na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo