I ministri snimili spot: 'Glasat ću za ljubav, glasat ću PROTIV!'

Iako je Vlada prije nekoliko dana stopirala video s izjavama njezinih članova PROTIV referenduma, danas je došlo do obrata.

27.11.2013.
12:49
VOYO logo

Video je objavljen danas, a u njemu se ministri Željko Jovanović, Tihomir Jakovina, Mirando Mrsić, Mihael Zmajlović, Anka Mrak Taritaš i Ranko Ostojić izjašnjavaju protiv referendumskog pitanja i za ljudska prava.

"Glasat ću za slobodu koja ne ograničava slobodu drugoga. Glasat ću PROTIV", poručio je ministar obrazovanja Željko Jovanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Glasat ću za slobodu, slobodu koja ne ograničava slobodu drugoga. Glasat ću za ljubav, za Hrvatsku bez podjela, a to znači da ću biti protiv", kazao je ministar policije Ranko Ostojić.

Podsjetimo, prema napisima iz medija video s članovima Vlade snimljen je još prošli četvrtak, no Vlada je njegovu distribuciju putem društvenih mreža stopirala uz objašnjenje da nisu strana u referendumu pa su odustali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/ovp4RxHw8L8

Nešto vas je oduševilo, naljutilo, rastužilo ili potaknulo da potražite dodatne informacije? Za slanje konstruktivnih, smislenih komentara uveli smo posebnu adresu komentari@portal.net.hr kako bismo i dalje saznali što mislite o temama o kojima pišemo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Namjera nam je redovito objavljivati komentare čitatelja za koje procijenimo da su konstruktivni te da iz njih svi zajedno možemo nešto naučiti.

Pišite nam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo