NOVOVALNI KLASIČAR / I Joe Jackson na Radar Festu

Jedna od najosebujnijih new wave figura u baroknom će gradu održati čak dva koncerta.

19.6.2009.
7:58
VOYO logo

Joe Jackson, jedan od najosebujnijih britanskih novovalaca, upravo je potvrdio svoj nastup na varaždinskom Radar Festu 12. srpnja. Zanimljivo, u baroknom će gradu nastupiti i šest dana ranije, 6. srpnja, kada će održati koncert u tamošnjem kazalištu.

Karijeru je započeo kao klasični glazbenik, no krajem sedamdesetih prebacuje se u pop vode. Kao multiinstrumentalist i vrhunski pijanist okušao se u valjda svim postojećim glazbenim žanrovima, a u njegovoj prilično ujednačenoj diskografiji odskaču rani ubodi "Look Sharp" i "I'm the Man", oba objavljena 1979. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kantautor, poznat po hitovima "It's Different For Girls", "Is She Really Going Out With Him" i "Steppin' Out", u Varaždinu će promovirati posljednji album "Rain", snimljen u Berlinu, gdje se nedavno preselio. U posljednje vrijeme pokrenuo je i zanimljivu kampanju protiv zabrane pušenja.

Što se Radara tiče, uz redovne ulaznice po 290, možete potražiti i one ekskluzivne koje vam po cijeni od 390 kuna rezerviraju mjesto na zapradnoj tribini Gradskog stadiona. Osim Jacksona, na festivalu nastupaju Voodoo Lizards, Zoran Predin & Lačni Franz, Carlos Santana, Solomon Burke, Eric Burdon i Tripdavon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetite se na videospot "It's Different For Girls".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo