OBRAČUN DO ISTREBLJENJA / Hurem već ima novu podvalu za Ibrahima!

Image
Foto: RTL

Hurem ne odustaje od uništenja Ibrahim-paše! Njezina potraga usmjerena je za novim načinima zagorčavanja njegova života. Svoj lukav plan ostvarit će uz pomoć vjernog joj Rustem-age…

21.3.2013.
14:04
RTL
VOYO logo

Sulejman i Hurem nervozni su tijekom svečane večere kod Ibrahima i Hatidže. I dok Sulejman preispituje svoje prijateljstvo s Ibrahimom, Hurem razmišlja o razlozima Ibrahimovog odbijanja njezine ponude za mirom.

Image
Foto: RTL

No u rukavu već ima novu podvalu za Ibrahima, a kako bi bila bliže ostvarenju svog cilja, ona opet zatraži pomoć od vjernog sluge, Rustem-age koji će u narodu proširiti glasine da je Ibrahim nevjernik jer je odbio primiti na dar Kuran uvezen zlatnim koricama, te da iza sultanovih leđa surađuje s francuskim dužnosnicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Neće dugo trebati da te glasine dođu i do Sulejmana dok zajedno s običnim pukom moli u džamiji…

Mahidevran je zabrinuta za zdravlje Sulejmana mlađeg, dok je Mustafa uvjeren da je netko namjerno zarazio njegovog sina boginjama, a sumnja pada na Hurem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Mehmet otkrije da se Mihrimah opet sastala s Tašlidžalijem, no ona ga ucijeni Nurbaharinom trudnoćom. Dvor se sprema za dolazak sultanije Šah, još jedne Sulejmanove sestre!

Hoće li Sulejman povjerovati narodu i može li se Ibrahim-paša obraniti od zlih tračeva? Je li došao Ibrahimov kraj?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovore na ova i još mnoga druga, nepostavljena pitanja doznajte u novoj epizodi "Sulejmana Veličanstvenog" večeras u 21 sat na RTL Televiziji!

Sve o seriji "Sulejman Veličanstveni" možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo