ZA NJOM TRAGA GODINAMA / Hurem saznaje tko je Sulejmanova miljenica!

Uplašena da će joj otkriti pravi identitet, sultanova miljenica Firuze prizna sultaniji Hurem da upravo nju godinama traži po hodnicima Topkapi palače! Njezin 'hrabar' čin neće omekšati vladaricu harema, već će je, naprotiv, ponovo razbjesniti i natjerati na nove, ubilačke pothvate!

9.2.2013.
17:00
VOYO logo

Sve je spremno za svečanu prisegu princa Mehmeta pred janjičarima. I dok Hurem s radošću gleda ceremoniju prisege, njezina rivalka Mahidevran strahuje jer je Mehmet ovim činom postao izravni suparnik njezinom sinu u borbi za prijestolje.

Princ Mustafa se ne zamara majčinim brigama jer jedva čeka vratiti se u Manisu kako bi ponovo susreo Helenu, ne znajući da njezin otac planira zaručiti je za drugoga. Za to vrijeme, Mirhimah doznaje identitet tajanstvenog vojnika koji piše poeziju, a Rustem-agu uznemiri Ibrahim-pašina prijetnja da će ga kazniti jer je bio Iskenderov učenik te pokazivanja sve veće bliskosti sa sultanom Sulejmanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je doznala da se sultanova miljenica uspješno skrivala u haremu tijekom sultanovog izbivanja, Hurem odluči zatomiti bijes posvetivši se više svom odraslom sinu Mehmetu. Njezin prvi zadatak je odabrati najljepšu, najpametniju i, najvažnije od svega, najodaniju djevojku iz harema s kojom bi Mehmet proveo noć, pa zove Firuze. No, Firuze odbije Huremin prijedlog, te joj u strahu prizna da je ona tajanstvena Sulejmanova miljenica za kojom traga već godinama!

Kako će se Hurem osvetiti Firuzi gledatelji će moći doznati u dvostrukoj epizodi serije "Sulejman Veličanstveni“ u nedjelju, 10. veljače u 20 sati na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo