HSS OPASNO ZAPRIJETIO MARIJANI PETIR: / 'Izgubila je spor, ako nastavi s obmanjivanjem, tražit ćemo pravnu zaštitu', reagirala i Petir

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'Gospođa Marijana Petir je tužila HSS i predsjednika Krešu Beljaka zbog, kako ona tvrdi, nepravednog izbacivanja iz stranke te je taj spor izgubila i mora platiti više od 6 tisuća kuna'

11.1.2020.
15:42
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Iz HSS-a danas su objavili na Facebook stranici stranke kako je bivša hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu i bivša potpredsjednica HSS-a Marijana Petir izgubila sudski spor protiv HSS-a i predsjednika Kreše Beljaka zbog navodno nepravednog izbacivanja iz stranke. Dodali su kako mora platiti više od 6000 sudskih troškova.

"Budući da gospođa Marijana Petir i dalje zagađuje javni prostor lažima te blati HSS i stranačko vodstvo, dužni smo reagirati. Naime, gospođa Petir je tužila HSS i predsjednika Krešu Beljaka zbog, kako ona tvrdi, nepravednog izbacivanja iz stranke te je TAJ SPOR IZGUBILA i mora platiti više od 6 tisuća kuna sudskih troškova u korist HSS-a i predsjednika Beljaka. UNATOČ TOME, I DALJE OBMANJUJE JAVNOST GOVOREĆI O NEPRAVEDNOM IZBACIVANJU IZ STRANKE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako spomenuta gospođa nastavi s nanošenjem štete HSS-u i stranačkom vodstvu, bit ćemo primorani tražiti pravnu zaštitu u skladu sa zakonima Republike Hrvatske. Presuda Upravnog suda u Zagrebu nalazi se u privitku", napisali su iz HSS-a te priložili rješenje Upravnog suda u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
UNATOČ REZULTATIMA, NE GUBI OPTIMIZAM: /

Petir, koja je blizu praga, očekuje još bolje rezultate

Image
UNATOČ REZULTATIMA, NE GUBI OPTIMIZAM: /

Petir, koja je blizu praga, očekuje još bolje rezultate

Petir: Nisam izgubila spor

Na HSS-ovu objavu u subotu poslijepodne reagirala je i prozvana Marijana Petir:

"S obzirom na konstantno iznošenje neistina od strane Kreše Beljaka i njegovog proizvoljnog tumačenja prava, potrebno je istaknuti da nisam izgubila spor na Upravnom sudu kojem sam podnijela tužbu zbog izbacivanja iz HSS-a, već je sud donio nepravomoćnu odluku na koju sam u zakonom određenom roku podnijela redovni pravni lijek. Isto tako, napominjem kako ću i ubuduće koristiti sve redovne i izvanredne pravne lijekove u zaštiti svojih prava koja su narušena djelovanjem Kreše Beljaka i/ili stranke kojoj je trenutno isti na čelu, uključujući svakako i traženje ustavnopravne zaštite kao i zaštite pred Europskim sudom za ljudska prava", rekla je Petir za net.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo