'Hrvoje Vojković mi je prijetio!'

Zoran Šangut, novi član uprave Croatia leasinga tvrdi da mu je Hrvoje Vojković, HSLS-ov predsjednik Uprave Croatia osiguranja zaprijetio zato što je javno govorio o kriminalu u toj tvrtki.

23.12.2009.
18:44
VOYO logo

Zoran Šangut je, naime, kazneno prijavio bivšeg direktora Leasinga Krešimira Dretara zbog prijevare na automobilima "teške" 17 milijuna kuna.

"Na sjednici Nadzornog odbora Hrvoje Vojković mi je zaprijetio da će objaviti 'sve o meni' ako ne demantiram članke o manjku 17 milijuna iz CL-a, odnosno njegovoj bliskosti s bivšim direktorom Dretarom. Ja to, naravno, neću napraviti nego sam podnio kaznenu prijavu protiv Dretara", kazao nam je Šangut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrdi da ne zna što bi to Vojković mogao objaviti o njemu. Šangut je ispričao kako su milijunske prijevare s automobilima izvele auto-kuće Auto Pupek i Conforta.

"U auto-kući Pupek mi smo financirali vozila koja su dolazila u Hrvatsku. U drugoj auto-kući smo isto tako financirali vozila, koja su se tek trebala prodati, no sada nema ni vozila, ni novaca", izjavio je medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članak:

arti-200912170693006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo