HRVATSKI POSLODAVAC NUDI POSAO BEZ PLAĆE: / 'Studenti, nije to ništa čudno - stisnut ćemo skupa zube!'

Image
Foto: Pixsell, Davor Puklavec

U jednoj od Facebook grupa koja okuplja one koji traže posao i one koji ga nude, pojavio se prilično bizaran oglas.

7.6.2017.
20:14
Pixsell, Davor Puklavec
VOYO logo

Vlasnik novootvorenog fast fooda traži studente koji bi prva dva mjeseca radili kao dostavljači, besplatno - samo za napojnicu i jedan obrok u vrijednosti do 25 kuna.

Ovako je složio oglas:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Tražim studente za povremeni posao ili nekoga za stalno, lokacija Zagreb.Traže se dvije osobe za rad u novootvorenom fast food-u (ime restorana poznato redakciji, op.a.) (dostavljači). S obzirom da smo tek počeli s radom prva dva mjeseca zaposlenici bi radili isključivo za bakšiš koji dobiju prilikom dostave. Znači ako dobijete 250 kn bakšiša toga dana sve ostaje vama... Povlastice: ugodno radno okruženje, pravo izbora na jedan gablec dnevno do 25kn (nije uključeno piće), trenutno nemamo posebna vozila za dostavu, pa bi se koristili isključivo mojim autima (Bmw e46 M3, te Peugeot 3008). Potrebno iskustvo u vožnji, pa prvo idemo na testnu vožnju, da vidimo koliko poznajete kvart.Ukoliko imate bilo kakvih pitanja javite mi se u inbox', stoji u oglasu, prenosi Srednja.hr.

Image
Foto: Screenshot

'Prodaj BMW i plati radnike'

Mnogi su komentirali kako se radi o nevjerojatnom bezobrazluku te mu savjetovali da proda BMW i plati radnike, no vlasnik restorana u svojem oglasu ne vidi ništa sporno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne vidim šta je čudno u današnje vrijeme, pa mora se nekako početi, još uvijek tražimo drugog zaposlenika, odlučio sam iz svoga džepa platit piće uz marednu i dodati još jedan obrok dnevno do 20kn.

'Stisnite zube'

Dok se fast-food ne uhoda, svi moramo malo stisnuti zube... Poslije ćete biti i više nego zadovoljni plaćama koje ću vam ponuditi... Dečko koji se prijavio danas je odradio prvi probni dan i više je nego zadovoljan', komentirao je vlasnik restorana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo