BRRRR / Hrvatska se u nekim mjestima probudila na dvoznamenkastim minusima. Od ledenih -17 do +10 Celzijevih stupnjeva

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Vrijeme danas bit će sunčano, no u unutrašnjosti ujutro i dio prijepodneva mjestimice magla. Vjetar na kopnu većinom slab. Na Jadranu će umjerena i jaka bura, na udare ponegdje i olujna, slabjeti i popodne sa sjevera okretati na sjeverozapadnjak

21.1.2024.
7:28
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska se ponovno probudila 'smrznuta'. Prema podacima DHMZ-a u 7 sati ujutro najhladnije je bilo u Crnom Lugu, odnosno Nacionalnom parku Risnjak gdje je izmjereno -17,1 Celzijus dok je u Makarskoj najtoplije s 10,8 °C.

U Zagrebu je trenutno -11, Split je na 'ugodnih 7, Rijeka na 0, a Osijek na 4 Celzijeva stupnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijeme danas bit će sunčano, no u unutrašnjosti ujutro i dio prijepodneva mjestimice magla. Vjetar na kopnu većinom slab. Na Jadranu će umjerena i jaka bura, na udare ponegdje i olujna, slabjeti i popodne sa sjevera okretati na sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka od -1 do 4, u unutrašnjosti Istre i Dalmacije od 6 do 10 te između 9 i 13 °C na obali i otocima", piše na stranicama DHMZ-a.

Na svu sreću ni jedna regija danas nije u crvenom, ali je nekoliko njih u narančastom, odnosno vrijeme tamo može biti opasno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: DHMZ

POGLEDAJTE VIDEO: Jutro ponovno izrazito hladno, a u nastavku dana posvuda će se pojaviti sunce. Na moru toplije uz slabiju buru

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo