Mesnicu je otvorio u Sydneyu, a u njoj danas radi cijela obitelj, tri generacije, piše Pun kufer. Delikatese iz mesnice koja se prostire na čak 500 kvadrata prodaju trgovinama, klubovima i restoranima u cijeloj Australiji.
Tri generacije prodaju ćevape u Australiji
Osim različitih vrsta mesa, što uključuje, naravno, i ćevape, Ivan u svojoj mesnici prodaje i mnoge druge hrvatske proizvode, poput Čokolina, ajvara, Mlinarovih smrznutih bureka, vegete, marmelade i ostalih proizvoda, a tu su i Kraševe čokolade. Takvo što se ne može pronaći na mnogo mjesta u Australiji.
Zanimljivo je da Ivan prije dolaska u Australiju i nije baš jeo puno mesa: možda tek dva puta godišnje, a sada vodi mesnicu i svakodnevno je okružen mesom.
U mesnici rade tri generacije. Osim Ivana, tu je njegov simn Joseph koji će preuzeti obiteljski posao, te unuke Michelle i Nikki.
Ivan je zanat naučio još u Hrvatskoj, prije dolaska u Australiju, a svoje je bogato znanje prenio idućim generacijama, uz ponos koji nosi za svoje zanimanje.