Dvadeset dana od nesreće / Hrvatska je zatražila da se uključi u istragu o havariji Bourbon Rhodea: I dalje se pregledavaju snimke

Image
Foto: Facebook/bourbonoffshore.com

"Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture (MMPI) će zadužiti predstavnika nadležnog tijela u Republici Hrvatskoj, odnosno Agenciju za istraživanje nesreća u zračnom pomorskom i željezičkom prometu"

15.10.2019.
21:49
Facebook/bourbonoffshore.com
VOYO logo

Hrvatska je zatražila da se uključi u istragu o tome zašto je potonuo brod Bourbon Rhode kojim je zapovijedao Dino Miškić. Dvadeset dana od havarije, sudbina sedmorice od ukupno 14 članova posade i dalje je nepoznata. 

"Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture (MMPI) će zadužiti predstavnika nadležnog tijela u Republici Hrvatskoj, odnosno Agenciju za istraživanje nesreća u zračnom pomorskom i željezičkom prometu (AIN)  da se uključi u sigurnosnu istragu oko potonuća broda Bourbon Rhode", priopćili su iz MMPI-a, prenosi Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na žalost, satelitske snimke Atlantskog oceana koji se pregledava do sada nisu pokazale nikakve rezultate, no Hrvatska ne odustaje od njih te i dalje ima angažirane satelite. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo