Neporaženi na EURU / Hrvatska je veličanstvenom igrom srušila Bjelorusiju: 'Sad se moramo koncentrirati na Srbiju'

Image
Foto: Vijesti.hr

Bila je ovo ključna utakmica prvog kruga natjecanja

11.1.2020.
20:09
Vijesti.hr
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija ostala je neporažena na Europskom rukometnom prvenstvu U drugoj utakmici Europskog rukometnog prvenstva Hrvatska je veličanstvenom igrom srušila Bjelorusiju 31:23. Bila je ovo ključna utakmica prvog kruga natjecanja, a obrana u najjačoj postavi 5:1 s Domagojem Duvnjakom izludila je Bjelorusiju.

Sjajno su krenuli u dvoboj i vrlo brzo napravili razliku od pet golova. U jednom trenutku došlo je do crne rupe, Bjelorusi to iskorištavaju za minimalan zaostatak. Do kraja poluvremena Cindrić i društvo dodaju gas i s pet golova prednosti odlaze na odmor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početkom drugog dijela, Hrvatska je prelomila utakmicu i stigla do 10 razlike prednosti. Karačić je predvodio momčad sa 6 golova, Stepančić 5, Duvnjak je dodao 4, a Cindrić i Mandić po dva gola, dok je Šego skupio 7 obrana.

A svoje iskustvo s utakmice i kako ju je doživio podijelio je i reporter RTL-a Filip Brkić koji se javio iz Graza u društvu Nikše Kaleba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo zaboraviti ovo što smo napravili i koncentirati za ono što nas čeka", kazao je bivši rukometni reprezentativac Nikša Kaleb.

Pogledajte kako su reporter i bivši reprezentativac prokomentirali utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo