Hrvatska ima novu najbolju tajnicu!

Između trideset prijavljenih tajnica, ove godine nagradu je dobila Snježana Studen te je tako postala najbolja tajnica 2010. godine u Hrvatskoj. Osim priznanja dobila je i vrijedne nagrade.

18.3.2011.
15:44
VOYO logo

U organizaciji časopisa Poslovni savjetnik u zagrebačkom hotelu Dubrovnik održana je 3. nacionalna konferencija tajnica, voditelja ureda i administrativnih djelatnika na kojoj su uručene nagrade najboljim hrvatskim tajnicama.

U sklopu manifestacije održana je dodjela nagrade NajTajnica 2010. Stručni partner izbora Tajni kupac d.o.o. pomogao je u izboru najboljih, između trideset prijavljenih tajnica. Ove godine nagradu je dobila Snježana Studen, tajnica u tvrtki GEO ING d.o.o.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ta nagrada mi jako puno znači i presretna sam, i to mi je samo još jedan motiv te jedna veća potpora za daljnji rad i usavršavanje'', izjavila je pobjednica, koja je od sponzora dobila vrijedne poklone.

Drugo mjesto je osvojila Željka Bačani iz tvrtke Avon kozmetika d.o.o. dok je trećeplasirana Ana Brlek iz Gradskog muzeja Varaždin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članak:

arti-201012140028006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo