HRVATSKA IM JE IDEALNA: / Uber za par dana na obali ima svjetsku ekskluzivu - pokreću izvrsnu uslugu

Image
Foto: Thinkstock, tarasov_vl

Poznata tehnička platforma 'Uber' od 12. lipnja službeno će objaviti početak pružanja usluga prijevoza brodovima na području od Zadra do Dubrovnika te na svim dalmatinskim otocima.

8.6.2017.
19:04
Thinkstock, tarasov_vl
VOYO logo

Detalje ne žele otkrivati, no glasnogovornik Matija Mesić kratko je poručio kako će hrvatski "UberBOAT", kako glasi naziv nadolazeće usluge, biti "Uberov" svjetski ekskluziv, piše Slobodna Dalmacija.

Hrvatska im je idealna

Razvedenost hrvatske obale, broj turista koji je posjećuju i milosrdna klima idealni su, procijenili su čelnici tvrtke iz San Francisca, za probno širenje biznisa s asfalta na valove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'U četiri dalmatinske županije tijekom ljetnih mjeseci, oko osam i pol milijuna gostiju preveze se do otoka – u ožujku je novinarima kazao Davor Tremac.

Generalni direktor 'Ubera' za jugoistočnu Europu u ožujku je kazao kako će 'u četiri dalmatinske županije tijekom ljetnih mjeseci, oko osam i pol milijuna gostiju biti prevezeno do otoka'. Uvjeren je kako će se turisti koristeći 'Uberove' aplikacije lakše i brže prebacivati s kopna na otoke i s otoka na otok, pri čemu će profitirati i lokalni prijevoznici, koji će paralelno moći raditi i za "Uber" i za sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo