HRVAT OSVOJIO 29 MILIJUNA KUNA NA LOTU: / 'Zatvorit ću dugove, a dio novca donirati udrugama koje pomažu djeci'

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Početkom svibnja još jedan je hrvatski građanin osvojio milijunski iznos igrajući Lutriju. Kaže kako će s 29.012.166,42 kuna zatvoriti obveze, a potom dio novca i donirati.

29.5.2018.
12:03
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska ima novog milijunaša, odnedavno teškog 29.012.166,42 kuna. Veliki zgoditak u 36. kolu Lota 7/39 osvojio je obiteljski čovjek koji nije želio razotkriti svoj identitet.

Ispričao je da već godinama igra te da je s prijateljima pokušavao pronaći različite kombinacije kako bi osvojio zgoditak. Međutim, ništa nije upalilo. Sve do početka ovog mjeseca kada je preko interneta ukucao svoju dobitnu kombinaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je shvatio da je konačno pogodio sve brojeve i slovo, kaže kako je ostao miran, staložen, bez euforije. Upravo taj mir, ističe i u ovim mu je trenucima najvažniji.

Na pitanje što će s tako velikim dobitkom rekao je kako će, kao i većina drugih u našoj zemlji, zatvoriti sve trenutne obaveze, a nakon toga dio dobitka anonimno će donirati nekim udrugama. Uglavnom će to biti one koje imaju konkretne potrebe i pomažu djeci, djeci s posebnim potrebama te ugroženijim obiteljima. Posebno je pritom istaknuo da su za njega djeca i obitelj najveće bogatstvo i bez obzira na ovaj dobitak, najvrjednije što ima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Loto će nastaviti igrati s istim intenzitetom, ali će prvo pauzirati nekoliko mjeseci kako bi se 'pročistio' i odredio nove brojeve za igru. Ponovni dobitak još je veći izazov nego prvi puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo