DIJELI S UNUCIMA /

Hrvatica 2 puta u godinu dana dobila na lutriji! Ovaj broj joj je očito sretan: 'Vidimo se dogodine u kolovozu'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Oba puta je dobitni listić uplatila na istom prodajnom mjestu kod prodavačice Ivane, iako je prvotno planirala uplatiti negdje drugdje

2.8.2024.
12:16
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

"Izgleda da sam opet pogodila", tako je dvostruka dobitnica u igri Sve ili Ništa obavijestila unuka o još jednom osvojenom Jackpotu u malo više od godine dana.

Igra je to koja je ovoj Hrvatici donijela Jackpot dobitke u iznosu od 80.000 eura 23. lipnja lani i 23. srpnja ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među njezinim ukućanima je uslijedila nevjerica, no ona se razveselila dobitku. "Donekle sam se i iznenadila, ali ja sam uporna, dugo igram i vrijeme je da nešto i dobijem", kroz smijeh je dodala.

Kao ključ uspjeha navodi upornost, a isto, kaže, vrijedi za sve u životu pa tako i igre na sreću. Oba puta je dobitni listić uplatila na istom prodajnom mjestu kod prodavačice Ivane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
IZRAČUNALI SMO /

Kolike su šanse da ćete dobiti na lutriji? Postoje tri taktike za njihovo povećanje

Image
IZRAČUNALI SMO /

Kolike su šanse da ćete dobiti na lutriji? Postoje tri taktike za njihovo povećanje

Nagradu će podijeliti s unicma

"Šanse da se to dogodi nisu velike, no ipak se baš ovdje dogodilo. Iznimno mi je drago zbog njega, a dogovorile smo se da se iduće godine vidimo u kolovozu", poručila je prodavačica Ivana s prodajnog mjesta Hrvatske lutrije na Rudeškoj cesti 172.

Inače uplaćuje na tom prodajnom mjestu. No, svaki put kad je osvojila Jackpot, isprva je krenula uplatiti listić na drugom mjestu.

"I prvi put i sada sam zaista imala namjeru uplatiti listiće na drugom mjestu, ali oba puta je nešto iskrsnulo i promijenilo mi planove. Na kraju se pokazalo da je Rudeška za mene zaista sretno prodajno mjesto", rekla je dobitnica koja će dobitak podijeliti unucima.

"Uvijek sam radila za djecu i unuke, i sada im želim pomoći da ostvare svoje snove", kazala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Direkt ispitao kolike su vam šanse da dobijete na lutriji

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo