PROTOKOLARNI OBILAZAK /

Hrvati nisu djeci dali u školu zbog posjeta: Vučić Osnovnoj školi Gvozd poklonio 10 računala, osvrnuo se i na prosvjede

Image
Foto: RTL

Nakon što je posjetio školu, srbijanski predsjednik otišao se družiti s građanima u tamošnjem Društvenom domu

13.2.2018.
11:25
RTL
VOYO logo

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić u Vrginmostu posjetio je jednu obitelj, a zatim je obišao Osnovnu školu "Gvozd" kojoj je u ime Republike Srbije pokolnio 10 računala za informatičku učionicu. Kako javljaju naši reporteri, djeca u školi neće dobiti samo računala, već i vlaške nošnje. 

Vučić je kazao novinarima da je zadovoljan i da se nada boljoj budućnosti. Nakon što je posjetio školu, srbijanski predsjednik otišao se družiti s građanima u tamošnjem Društvenom domu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam zašto napadaju Kolindu, došao sam zbog bolje suradnje. Došao sam da razgovaramo o svim otvorenim temama, jer o mnogo čemu ne mislimo isto. Iste muke tište i hrvatske i srpske obitelji", kazao je Vučić okupljenima u domu. 

Srbijanski predsjednik kazao je kako će Vrginmost dobiti još jedno ili dva sanitetska vozila. "Sada imamo malo više novaca pa možemo pomoći", kazao je Vučić. U svom obraćanju osvrnuo se i na jučerašnje prosvjede koji su organizirani u Zagrebu. "Nasmijao sam se kada sam vidio sve jučer što su neki govorili. Neki ostaju u prošlosti", kazao je Vučić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doznajemo kako danas 16 djece nije došlo u školu. Naime, roditelji ih nisu htjeli poslati zbog Vučićeva posjeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo