'NISMO IMALI MIRNOĆU' / Horvat: 'Nismo podcijenili Norvežane, pa vidjeli ste kako smo ušli u utakmicu'

'Ono što nam je najviše falilo, bila je snaga i svježina za 60 minuta. Imali smo previše problema s tim ozljedama i onda smo još u par navrata napravili neke ishitrene stvari za koje si moramo reći da se više ne smiju događati', rekao je Horvat

17.1.2016.
20:11
VOYO logo

Težak poraz od Norveške pokvario je planove hrvatskim rukometašima, a raspoloženje svlačionice nakon susreta otkrio je Zlatko Horvat.

Što je bilo na terenu? Kakva je atmosfera u obrani? Kakav je pao dogovor?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trebamo dignuti glavu, što prije zaboraviti ovaj poraz, prvo da ga proanalaliziramo pa zaboravimo jer nemamo vremena. Za dva dana je Island, utakmica koju moramo jako dobro odigrati da bi ih dobili. Ja vjerujem u nas. Norveška je odigrala stvarno odličnu utakmicu".

"Nije bilo podcjenjivanja, vidjeli ste kako smo ušli u utakmicu. Ono što nam je najviše falilo, bila je snaga i svježina za 60 minuta. Imali smo previše problema s tim ozljedama i onda smo još u par navrata napravili neke ishitrene stvari za koje si moramo reći da se više ne smiju događati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko pada atmosfera, kako smiriti ekipu?

"Koliko sam sada vidio, u redu je. Svi su praktički u glavama već protiv Islanda. Što je, tu je. Stvarno smo igrali maksimalno, vjerujte mi, i nije bilo igrača koji nije htio pobijediti. Jednostavno, nismo imali neku mirnoću koju smo prije imali. Trebamo biti malo mirniji, malo jači u obrani, s više kontakta. Ali s kontakt igrom, normalno, gubiš snagu puno više nego inače", rekao je Zlatko Horvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo