šuška se po gradu / Hoće li Sherlock doći na Nesbøovu promociju?

Image
Foto: promo

Sherlock Holmes je stigao u Zagreb, no hoće li u sklopu 2. hrvatskog festivala knjiga doći na promociju novog krimića Joa Nesbøoa još se ne zna. Pokušajte otkriti i Vi. Nagradna igra traje od 13. travnja od 9 sati do 19. travnja 2013. do 18 sati, a nagrada je trodnevni put u London za dvoje + posjet muzeju Sherlocka Holmesa.

13.4.2013.
9:00
promo
VOYO logo

Studeni je 1890. London je zahvatila strašna zima. Sherlock Holmes i dr. Watson pijuckaju čaj kraj kamina i čavrljaju, kadli ih prekida nenajavljen dolazak nekog užasno uznemirenoga gospodina. On moli Holmesa za pomoć jer ga već tjednima opsjeda čovjek prodornih očiju s ožiljkom na licu.

Zaintrigirani pričom, Holmes i Watson uvučeni su vrlo brzo u niz zamršenih i kobnih događaja koji se odvijaju od londonskih mračnih ulica do bostonskog kriminalnog podzemlja. Na ulicama se šapće o "Kući svile": zagonetnoj i smrtonosnoj tajni, zavjeri koja prijeti razoriti i bît samog društva…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fantastičnim osjećajem za dobar zaplet i izvrsnom karakterizacijom likova Anthony Horowitz, autor brojnih bestselera, uspijeva napisati prvorazredan krimić za suvremenu publiku, koji je istodobno ostao nevjerojatno vjeran duhu priča Conana Doylea o Sherlocku Holmesu. Holmes se vratio u punom sjaju. Prate ga zaplet, ritam i ugođaj – jednako sjajni.

Image

Travanj je 2013. Zagreb su uoči 2. hrvatskog festivala knjiga konačno obasjale prve proljetne zrake. Gradske su terase pune i pijucka se kava, a među kuloarima se šuška o krimićima švedskog pisca Joa Nesbøoa i njegovu najavljenom dolasku u Hrvatsku. No pravi ljubitelji krimića znaju da dobru priču, prepunu zagonetki i tajni nitko ne priča kao sam Sherlock Holmes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zato se sam po sebi nametnuo nagradni zadatak!

Otkrijte hoće li u sklopu 2. hrvatskog festivala knjiga na promociju novog krimića Joa Nesbøoa doći i Sherlock Holmes?!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nagradna igra održava se od 13. travnja od 9:00 h do 19. travnja 2013. do 18:00 sati.

Nagrada je trodnevni put u London za dvoje + posjet muzeju Sherlocka Holmesa. Smještaj u hotelu u središtu Londona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nagradnoj igri sudjeluju svi koji točno odgovore na pitanje postavljeno na letku: "Hoće li Sherlock doći na Nesbøovu promociju?"

Letak možete preuzeti u Megastoreu ili isprintati s weba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Letak ubacite u crnu kutiju koja se nalazi u Profil Mozaik Megastoreu, Bogovićeva 7 u Zagrebu, ili pošaljite poštom na istu adresu s naznakom za nagradnu igru:

"Hoće li Sherlock doći na Nesbøovu promociju?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Točan odgovor na ovo jednostavno pitanje ostat će posve neizvjestan do same promocije nove knjige Joa Nesbøoa u Profil Mozaik Megastoreu 19. travnja u 19.00 sati, stoga ne propustite i obavezno dođite na ovu promociju i doznajte odgovor na licu mjesta!

A dobitnika izvlačimo 20. travnja u 12:00 h u Megastoreu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo