nije im lako /

Salve uvreda: HNS-ovci objasnili zašto brišu komentare građana na Facebooku

Image
Foto: Jonathan Brady/Press Association/PIXSELL

Nakon što su se neki korisnici žalili da brišu komentare, oglasili su se i administratori HNS-ove stranice

8.6.2017.
8:56
Jonathan Brady/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je Središnji odbor HNS-a nakon višesatne sjednice donio odluku kojom je podržao mogućnost koaliranja s HDZ-om, društvene su mreže preplavili komentari i rekacije oporbenih političara dok se službena facebook stranica HNS-a našla pod opsadom uvredljivih komentara.

''Hvala što ste dokazali da se SVATKO u hrvatskoj politici može kupiti za male pare. I hvala što ste pokazali da se na vas ne može više računati kao na ozbiljnu političku opciju. Iskreno vam želim brz nestanak sa političke scene, da napravite mjesta za neku novu i vjerodostojniju lijevu političku opciju. Sramite se!!!''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sram vas bilo. Kako ste se jeftino prodali. Kako mislite ljudima pogledati u oči na ulici?? Vi ste zapravo politički mrtvaci", "RIP HNS!! Od danas politički ne postojite više", samo su neki od komentara unutar proteklih sat vremena na HNS.ovoj službenoj facebok stranici.

Nakon što su se neki korisnici žalili da brišu komentare, oglasili su se i administratori HNS-ove stranice:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Mi to radimo zbog Facebookovih pravila, ali i zbog maloljetnika koji su prisutni na ovoj društvenoj mreži pa bi mogli pročitati takav sadržaj putem News Feeda ili dolaskom na stranicu.''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo
Još iz rubrike