HND OŠTRO OSUDIO KERUMOV ISPAD: / Pozvali ga da se javno ispriča novinarki koju je zasuo uvredama i psovkama

Image
26.4.2017.
13:52
VOYO logo

HND se oglasio priopćenjem u kojem navodi kako je na legitimno novinarsko pitanje, Željko Kerum novinarku zasuo uvredama i psovkama.

'Tako je, uz upute da “je to što govori neutemeljeno i neistinito“, te da “zbog toga može odgovarati i ostati bez svoje plaće“ i da “pazi što govori”, Željko Kerum dodao i to da novinarku treba biti“sram što nosi taj mikrofon HRT-a koji koristi u izborne svrhe jer ju je netko insinuirao“. Kandidat za mjesto prvog čovjeka Splita napad je završio opaskom: “Je li u životu ikada išta radila, je li podijelila plaće te kako postavlja pitanja'', stoji u prioćenju HND-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, na obljetnicu otvaranja zapadne obale Željko Kerum sam je pozvao medije da bi nakon toga uz uvrede novinarki Šilović prozvao i ostale novinare da rade za njegove konkurente, te da su sramotni, nekorektni, zločesti i ljubomorni. No otišao je i korak dalje ustvrdivši da se Bogu ne klanjaju i ne mole.

'Željko Kerum, koji je sam odabrao ponovo se kandidirati i ući u javni politički život, novinarima ne može uvjetovati koja će mu pitanja postavljati, te na koji će način medijske kuće pratiti njegovu kandidaturu, jer se takvo poimanje rada medija naziva pritiskom i cenzurom. Javnost isto tako ima pravo znati te biti istinito i objektivno informirana o svim bitnim aspektima njegova javnog rada i poslovanja. Zato ga ovim priopćenjem pozivamo na javnu ispriku, a u svojim daljnjim istupima na potrebnu razinu građanske i političke pristojnosti i odgovornosti', kazali su iz HND-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo