Hloverkin otac: Objaviš li ovo ostat ćeš bez glave

'Objaviš li ovo ostat ćeš bez glave. Svatko me može snimati, a ti ne možeš.

17.11.2010.
17:51
VOYO logo

Za vrijeme dok se dogradonačelnik Makarske Ante Novak (79) u društvu komunalnih redara i službenika Grada penjao na fontanu u centru Makarske, počeo je 'divljati' i prijetiti novinarki 24sata Ivanki Šuti.

''Objaviš li ovo ostat ćeš bez glave. Svatko me može snimati, a ti ne možeš. Dosta si ti meni problema napravila'', zaprijetio je Novak, otac Hloverke Novak-Srzić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je bijesan na novinarku jer je prije pola godine, kao i većina hrvatskih medija, pisala o tome kako je ulovljen u vožnji neregistriranog auta.

Podsjetimo, o incidentu oca Hloverke Novak-Srzić u Tučepima pisao je i Danas.hr. Ante Novak je, naime, 23. svibnja ove godine bio u jednom restoranu u Gornjim Tučepima te su slavili krizmu njegovog unuka. Pri odlasku sa parkirališta ugostiteljskog objekta svojim Audijem A6 Novak je udario jedan parkirani Peugeot, te je intervenirala policija koja je utvrdila da je dogradonačelnik Makarske vozio neregistrirani auto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što nam je tada preko telefona poručio kako je ''policija njemu trebala javiti da mu je registracija istekla'', istaknuo je i kako ''sve novinare treba pobiti'', što je izazvalo osudu javnosti, ali i brojnih političara te službenih institucija.

Vezani članak:

arti-201005240234006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo