stručno ih nanjušio / Heroj na četiri noge: policijski pas na šibenskom području otkrio dva dilera marihuane

Image
Foto: Ilustracija/Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Šibensko-kninska policija priopćila je kako je njihov službeni pas u četvrtak u kući 50-godišnjaka u Rogoznici nanjušio drogu, a policajci su pronašli ukupno 138 grama marihuane i osam stabljika kanabisa

19.2.2016.
10:17
Ilustracija/Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Uz pomoć psa istreniranog za otkrivanje droge, policija je na šibenskom području uhitila dvojicu muškaraca kod kojih je pronašla i oduzela im ukupno oko 450 grama marihuane, te ih kazneno prijavila za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama te omogućavanje trošenja droga.

Šibensko-kninska policija priopćila je kako je njihov službeni pas u četvrtak u kući 50-godišnjaka u Rogoznici nanjušio drogu, a policajci su pronašli ukupno 138 grama marihuane i osam stabljika kanabisa. Pronađena je i oprema za "indoor" uzgajanje "trave" i digitalna vaga za precizno mjerenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za osumnjičenog je istragom utvrđeno da je neovlašteno proizvodio drogu namijenjenu prodaji te da je u 14 navrata omogućavao trošenje droge konzumentima s tog područja.

Dan ranije, u srijedu, policijski je pas u stanu u Drnišu otkrio, a policija oduzela 310 grama marihuane. Uhićen je 26-godišnjak i kazneno prijavljen za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama te dva kaznena djela omogućavanje trošenja droga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo