OBJAVILI I DOKUMENT ULASKA U PARTIJU / HDZ žestoko po Milanoviću: 'Štetočina se opet pjeni. Grči mu se lice...; Titova garda i Partija ostale su duboko u njemu'

Image
Foto: Facebook/HDZ

Vlada Republike Hrvatske stalno mora 'peglati' štetu koju nanosi Hrvatskoj. A to nije nimalo lako. I što se tiče položaja hrvatskog naroda u BiH Milanović bi se trebao sakriti u mišju rupu, navodi HDZ

4.2.2022.
16:53
Facebook/HDZ
VOYO logo

HDZ-u nije dugo trebalo da odgovori na današnje prozivke predsjednika Zorana Milanovića koji je, podsjetimo, ponovno prozvao vladajuće zbog afere Frka, komentirao novo otkrića Net.hr-a oko zapošljavanja sina Ante Sanadera u županijskoj Vatrogasnoj zajednici, ali i odgovorio ministru vanjskih poslova Gordanu Grlić Radmanu koji ga je prozvao dan ranije.

Image
PREDSJEDNIK O NOVOM OTKRIĆU NET.HR-A /

Milanović se raspištoljio, udara po HDZ-u: ' Tata mu je lijepo sredio posao, a gdje da moj sin radi?'

Image
PREDSJEDNIK O NOVOM OTKRIĆU NET.HR-A /

Milanović se raspištoljio, udara po HDZ-u: ' Tata mu je lijepo sredio posao, a gdje da moj sin radi?'

 "Što je točno taj nesretnik rekao, nagađa se da je pismen i da zna hrvatski. Radmana ne razumijem, on govori o partizanima. Čiji je otac bio komunistička budža u Sesvetama. I sad on meni govori da sam ja partizanski miner. Da barem ima neke poetike u tome, ali nema. Bolje partizanski nego četnički. Nema tihe diplomacije. Nema nikakve diplomacije. Ova hrvatska diplomacija je šačica klimavaca i kukavica. Da barem nešto naprave, ali ništa", kazao je, među ostalim Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HDZ: Štetočina s Pantovčaka opet se pjeni

HDZ je danas na Facebook stranici odmah uzvratio dvjema objavama u razmaku od sat vremena, i to žestoko, ne birajući riječi. Prvo objava imala je naslov 'Komšićev fan & miner koji bi volio posvađati Hrvatsku sa Zapadom'. Prenosimo je u cijelosti:

"Štetočina s Pantovčaka opet se pjeni. Grči mu se lice, dimi mu iz nosa. Vrijeđa koga god stigne i prijeti svijetu i planetu. Ništa nova. Nakon što je izvrijeđao „fašističku“ Austriju, Francusku, SAD, Ukrajinu, Mađarsku, NATO, BiH, Europsku uniju, Ujedinjeno Kraljevstvo... danas je na red došla i EPP - European People's Party. Na meti mu je opet bio i MVEP Gordan Grlić Radman. Budući da Milanovića najviše boli istina, ponovit ćemo što je jučer o njemu konstatirao šef hrvatske diplomacije: „Umjesto da gradi mostove, Milanović ih ruši kao kakav partizanski miner. Vlada Republike Hrvatske stalno mora 'peglati' štetu koju nanosi Hrvatskoj. A to nije nimalo lako. I što se tiče položaja hrvatskog naroda u BiH Milanović bi se trebao sakriti u mišju rupu. Gorljivo je podržavao Željka Komšića i navijao da drugi narod Hrvatima bira političke predstavnike. I sada se mi trudimo popraviti sve što je on sam zakuhao".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Titov gardist, bespogovorni partijac & vrhovni lažljivac'

Svega sat vremena nakon te objave osvanula je još jedna, ovaj puta pod naslovom 'Titov gardist, bespogovorni partijac & vrhovni lažljivac!' u kojoj stoji:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Kukavički optužujući pokojnog oca ministra Gordan Grlić Radman, Milanović je danas ustvrdio da “nitko njegov nije bio u Partiji '89. i '90. godine”. Propustio je pritom pohvaliti se da je dok je služio u Titovoj gardi u Beogradu na vlastiti zahtjev ušao u Partiju. „Poverene zadatke izvršava bez pogovora i savesno. Njegova želja, a ujedno i želja svih nas da drug Milanović Zoran bude primljen u SKJ jednoglasno je podržana“ - piše, među ostalim, u Odluci o prijemu u SKJ. Milanović je besramni, vrhovni lažljivac - očito su Titova garda i Partija ostale duboko u njemu! Bio je u Titovoj gardi & Partiji, pa u državnoj administraciji za vrijeme dr. Franje Tuđmana, pa u SDP-u s kojim se borio za Željka Komšića i navijao da drugi narod Hrvatima bira političke predstavnike u BiH… Možda još završi u MOST-u, među svojim mališanima!'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo