HDZ PROZVAO OGULINSKI SDP ZBOG VANDALIZMA NAD TUĐMANOVOM BISTOM, ONI ODGOVORILI: / 'Pustite nas u budućnost'

Image
Foto: Borna Filić/Pixsell

Domitrović navedenu Lipovšćakovu izjavu smatra sramotnom i poziva ga da pusti SDP-ovu gradsku vlast da i dalje rade na boljitku i stvaranju boljeg i kvalitetnijeg života, "kako za sve građane,

19.10.2020.
10:52
Borna Filić/Pixsell
VOYO logo

Ogulinski SDP u ponedjeljak je osudio prozivke iz gradskog HDZ-a da su odgovorni za vandalizam nad bistom prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana, poručivši im da ih puste u budućnost.

Gradonačelnik i čelnik ogulinskog SDP-a Dalibor Domitrović reagirao je, naime, na izjave predsjednika Gradskog HDZ-a Tomislava Lipovšćaka koji je prošlotjedno oštećenje biste nazvao rezultatom iskrivljavanja povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pritom je Domitrovića prozvao za "izjednačavanje Franje Tuđmana s Titom i Pavelićem".

"Pustite nas u budućnost, dosta nam je vraćanja u prošlost”, poručio je gradonačelnik, osudivši spomenuti vandalski čin "nad društvenom imovinom i dokazom jednog povijesnog razdoblja", izrazivši nadu da će počinitelj biti otkriven i kažnjen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domitrović navedenu Lipovšćakovu izjavu smatra sramotnom i poziva ga da pusti SDP-ovu gradsku vlast da i dalje rade na boljitku i stvaranju boljeg i kvalitetnijeg života, "kako za sve građane, tako i za vas".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo