RASPIŠTOLJILI SE NA FEJSU / HDZ 'proslavio' rezultate ankete vrijeđanjem oporbe: 'Čudnovata družina 'Malog Kremljenka' Raspušenka i Grmuljatora'

Image
Foto: Željko Hladika/PIXSELL

Hvaleći se rezultatima Cro Demoskopa, iz HDZ-a su izvrijeđali oporbu, pa tako postoji stranka 'Ne Možemo', SDP-ova Mirela Ahmetović je LNG komesarka, Raspudić je Raspušenko, a Grmoja Grmuljator

6.6.2022.
9:20
Željko Hladika/PIXSELL
VOYO logo

Prema anketi Crodemoskopa koju je u nedjelju objavio RTL, 27 posto potpore birača, koja uz to raste drugi mjesec zaredom, ima HDZ, SDP ima 16,6 posto, a Možemo! 12,3 posto. Most je na 9,2 posto potpore, a Domovinski pokret je skupio 5,1 posto podrške birača.

Na sve su se to osvrnuli iz HDZ-a objavom na Facebooku u kojoj su izvrijeđali saborsku oporbu. Objavu prenosimo u cijelosti uz sitne gramatičke izmjene:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dvoznamenkasta prednost spram SDP-a! CRO Demoskop: HDZ premoćno vodi i nastavlja rasti, a 'Ne Možemo' i Most i dalje padaju. SDP je - potonuo! Razliku u odnosu na partiju posrnulog Peđe Grbina i LNG komesarke Mirele Ahmetović povećali smo u mjesec dana za čak 1,5 postotna boda - s 8,6 na 10,1 posto.

Prema istraživanju RTL.hr, čudnovata družina 'Malog Kremljenka' Nine Raspušenka i Nikole Grmuljatora od siječnja je izgubila impresivnih 3,3 posto. Domovinski pokret standardno se mota oko izbornog praga, a Centar dežurnog svadljivca Ivice Puljka mora se zadovoljiti s - 2,0 posto", piše HDZ na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo