HDZ-ovac uhićen sa 25 kila skunka družio se s Kosor

Vršitelj dužnosti predsjednika Mladeži HDZ-a 1990. uhićen je tijekom akcije BiH policije, koja je tom prilikom zaplijenila 25 kilograma skunka.

1.6.2010.
21:57
VOYO logo

arti-201006010201006Predsjedništvo HDZ 1990 suspendiralo je sa svih dužnosti u Stranci Zvonka Perića, dosadašnjeg vršitelja dužnosti predsjednika Mladeži HDZ 1990, koji je uhićen u akciji SIPA-e pod sumnjom da je sudjelovao u nezakonitom djelu prometa droge. Policija je u akciji u noći s ponedjeljka na utorak zaplijenila 25 kilograma skunka.

Zbog droge vrijedne oko 300.000 maraka, uz Perića, uhićeno je još troje ljudi s područja Stoca i Čapljine, te dvojica Crnogoraca i Banjalučana. Sveukupno je uhićeno ukupno osam osoba za koje se sumnja da su dulje vrijeme organizirali trgovinu narkotika na ovim prostorima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portal iz BiH, Dnevnik.ba, pronašao je na Facebooku fotografiju Perića u društvu s hrvatskom premijerkom Jadrankom Kosor. Suspendiranom HDZ-ovcu iz BiH očito je visoka funkcija omogućila da se kreće u društvu dobro pozicioniranih domaćih, ali i stranih političara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo