HDZ-OVA TRAGIČARKA / Glavak je pola sata držala mandat, a onda je otpala: Odgovorila je na pitanje je li razočarana!

I dok mnogi tvrde da je HDZ na jučerašnjim izborima doživio poraz, Glavak se ne slaže

27.5.2019.
16:32
VOYO logo

HDZ je na izborima za Europski parlament očekivao pet mandata, zapravo su u to bili uvjereni, čak su se nadali i šetom. Na kraju su osvojili četiri, baš kao i SDP kojemu se pak predviđao znatno lošiji rezultat. A peta na listi HDZ-a, koja je na kraju ostala bez očekivanog mjesta u EP-u, bila je bivša glasnogovornica Vlade, sadašnja saborska zastupnica, Sunčana Glavak. Glavak je zastupnica bila 30 minuta, od prve objave DIP-a u 23 sata, do 23.30 kada su se promijenili rezultati i HDZ je izgubio tog petog zastupnika.

Iako Bruxelles neće vidjeti, zadovoljna je rezultatom - i HDZ-ovim i svojim osobnim od 9599 preferencijalnih glasova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je rezultat dobar, zadovoljna sam koliko sam osvojila glasova. Želim zahvaliti svima koji su prepoznali prgoram HDZ-a, nas 12 koji smo govorili unisono, nitko nije radio sam", rekla je Glavak nakon objave rezultata.

I dok mnogi tvrde da je HDZ na jučerašnjim izborima doživio poraz, Glavak se ne slaže: "Osvojili smo respektabilan broj glasova, u postotku i više".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodaje kako su napravili dobar posao, trudili se i predstavili program.

VEZANI ČLANAK

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bili smo svi zajedno na terenu, obilazili Hrvatsku. Bitno je da je malo više glasača ovaj put izašlo na izbore, vjerujem da će kroz godine građani razumjeti koliko su ovi izbori važni i da se u Europskom parlamentu donose zakoni važni za sve nas. To će biti veliki napredak za Republiku Hrvatsku", rekla je.

Na pitanje je li razočarana što je ostala bez mandata, odgovorila je: "Ponavljam, mi smo imali program, vodili pozitivnu kampanju, voljeli  bismo da smo osvojili peti mandat, nažalost nismo, ali ukupno smo osvojili veliki broj glasova i što se mene osobno tiče, veliko hvala svima koji su mi dali glas. Viđat ćemo se dalje u Hrvatskom Saboru".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo