VITEZOVI OVALNOG STOLA / HDZ-ov gradonačelnik štedi na rasvjeti, a za svoj ured kupio stol od 22.500 eura: 'To je ulaganje za idućih 200 godina'

Image
Foto: Grad Benkovac

Dok se u 40 benkovačkih prigradskih naselja javna rasvjeta gasi u 23 sata radi štednje, HDZ-ov gradonačelnik Tomislav Bulić opremio je svoj ured stolom koji košta 22.500 eura

7.3.2023.
21:25
Grad Benkovac
VOYO logo

Žitelji Benkovca, a naročito prigradskih naselja, ogorčeni su na HDZ-ovog gradonačelnika Tomislava Bulića. On je, naime, za svoj ured u gradskoj upravi kupio moderan stol za čak 22.500 eura.

Kako se vidi na fotografijama na službenim stranicama Grada Benkovca, stol je uistinu moderan, a svatko tko sjedi za njim ima svoj mikrofon koji može uključiti dok se obraća drugima, iako ti drugi sjede na metar-dva udaljenosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Višestoljetno ulaganje u - stol

Ravnokotarci su tim više ogorčeniji jer u isto vrijeme dok gradonačelnik troši 22.500 eura za radni stol, 40 naselja u sastavu grada već u 23 sata nemaju javnu rasvjetu koja se gasi zbog štednje. On pak tvrdi da je to dugoročno ulaganje. Štoviše, višestoljetno.

''Stol je kupljen i cijena je doista visoka, ali na to gledam da je to ulaganje za 100 ili čak 200 godina'', kazao je Bulić za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo