HDZ-ov GRADONAČELNIK IZUDARAO NOVINARA I UDARIO NJEGOVOM GLAVOM O ZID: 'Nisam se mogao obraniti, jedva imam 60 kilograma, a on ima barem 100'

Image
Foto: Foto: PIXSELL/ 034 Portal

Gradonačelnik Požege, HDZ-ov Vedran Neferović, danas je iz još nepoznatih razloga fizički nasrnuo na novinara 034 Portala, Mladena Mirkovića.

12.5.2017.
12:17
Foto: PIXSELL/ 034 Portal
VOYO logo

Incident se dogodio danas nešto prije 11 sati prije konferencije za novinare sazvane radi dodjeljivanja priznanja najboljoj medicinskoj sestri. Kako je novinar Mirković na konferenciju stigao ranije, u prostoru Gradske vijećnice je ostao sam s gradonačelnikom. Tada se dogodio napad.

Udario mu glavom o zid pa ga nogama izgurao na stepenice

Gradonačelnik Neferović je Mirkovića pritisnuo uza zid, lupio njegovom glavom o zid, a zatim ga nogama izgurao iz prostorije gradske vijećnice. Pritom je novinar gotovo pao niz stepenice, a sve su vidjele zaposlenice u vijećnici koje su gradonačelniku govorile da to ne čini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinar se nije uspio obraniti.

Prijetnje smrću novinaru i cijeloj redakciji

'Kako sam se mogao obraniti kad ja imam jedva 60 kilograma, a on barem 100. Nisam se ni snašao, već sam bio na stepeništu. Bojao sam se da ću razbiti skupocjenu opremu', rekao je. Nakon svega je zatražio liječničku pomoć, a incident je prijavljen i policiji te je očevid u tijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Osim što ga je izudarao, Neferović je novinaru prijetio smrću, a isto je poručio i cijeloj redakciji 034 portala.

Nasilni gradonačelnik se oglasio na Facebooku

Danas se gradonačelnik Neferović oglasio na Facebooku gdje se očitovao o incidentu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Smećarski portal 034 sa svojim političkim dobrotvorima imao bi vjerovatno još veću čitanost da na poludnevnoj bazi objavljuje laži o meni i članovima obitelji. Kako sam u ovom poslu navikao da nema mjere u pokvarenosti pojedinaca u ostvarenju svojih želja i ciljeva želim im puno ljubavi s novim gradonačelnikom. Love od mene nema, a dokazano uspješnim kandidatima za gradonačelnika puno sreće", napisao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo