HDZ OŠTRO PO MILANOVIĆU: / "Imamo čovjeka koji je balkanski političar, koji Hrvatsku balkanizira"

Image
Foto: PIXSELL, Petar Glebov
4.11.2015.
16:22
PIXSELL, Petar Glebov
VOYO logo

"Pitanje je zašto premijer Milanović uopće reagira na izjavu njemačke kancelarke Angele Merkel da bi zatvaranje njemačke granice s Austrijom za izbjeglice moglo izazvati nove oružane sukobe na Balkanu. Osjeća se prozvan jer je on taj koji svojim balkanskim i svađalačkim ponašanjem sa susjedima od početka izbjegličke krize stvara sliku o Hrvatskoj kao konfliktnoj i nekooperativnoj zemlji. Ali ne samo slici Hrvatske kao konfliktne zemlje, nego i susjedstva jer je od početka išao na stvaranje sukoba s Srbijom, Mađarskom i Slovenijom ", rekao je Kovač u izjavi novinarima vezano uz izjavu Angele Merkel o migrantskoj krizi i mogućim sukobima u jugoistočnoj Europi.

Image
IZ SVIH TOPOVA: /

Karamarko prozvao Milanovića da "uništava hrvatski sport"

Image
IZ SVIH TOPOVA: /

Karamarko prozvao Milanovića da "uništava hrvatski sport"

"Imamo čovjeka koji je balkanski političar"

Upozorio je i da je Hrvatska na čelu s premijerom Milanovićem postala destruktivna i rušilačka, umjesto pozitivna i konstruktivna zemlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo čovjeka koji je balkanski političar, koji Hrvatsku balkanizira i vraća na Balkan. Na taj način nikada nećemo biti pozitivna niti konstruktivna zemlja", rekao je Kovač. Upitan zašto je loše biti Balkanac, odgovorio je kako je govorio o mentalitetu a ne o geografiji.

Naveo je i da Milanović svojom izjavom da Hrvatska može "puno brže" zatvoriti granicu od Njemačke napada i kancelarku Merkel. Podsjetio je i da se u slučaju "lex Perković" od prije dvije godine vidi i kako Milanović djeluje "brzo i pametno".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska treba novo vodstvo i temeljite promjene"

Međunarodni tajnik HDZ-a upozorio je i da s ovakvim svađalačkim ponašanjem i konfrontacijom, umjesto kooperacije, nema budućnosti za Hrvatsku.

"Hrvatska treba novo vodstvo i temeljite promjene. One će se dogoditi nakon 8. studenoga na parlamentarnim izborima", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski premijer Zoran Milanović izjavio je u utorak da neće doći ni do kakvih oružanih sukoba na Balkanu u slučaju zatvaranja njemačke granice za priljev izbjeglica i migranata, te dodao da Hrvatska može "puno brže" zatvoriti granicu od Njemačke.

Njemačka kancelarka Angela Merkel izrazila je, na stranačkom skupu svoje stranke u ponedjeljak navečer, bojazan kako bi zatvaranje njemačke granice za izbjeglice moglo izazvati nove oružane sukobe na Balkanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo