Svakako ga zovu /

HDZ optužuje Milanovića da se '80-ih učlanio u Partiju u Titovoj gardi u Beogradu', a sad dodvorava desnim ekstremistima

Image
Foto: Screenshot/Facebook

Iz HDZ-a u srijedu su ustvrdili kako se hrvatski predsjednik Zoran Milanović dodvorava krajnjoj desnici

12.5.2021.
22:42
Screenshot/Facebook
VOYO logo

"Iskompleksirani klaun, koji se 80-ih učlanio u Partiju u Titovoj gardi u Beogradu, prevarantski se dodvorava krajnjoj desnici! Klaunu s Pantovčaka ponestaje argumenata oko izbora čelne osobe Vrhovnog suda pa se danas još jednom razotkrio kao prevarant", napisali su iz HDZ-a na facebook stranici.

Ustvrdili su i da je ZoranMilanović još uvijek frustriran porazom na parlamentarnim izborima 2016. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Milanović, još uvijek duboko frustriran porazom na parlamentarnim izborima 2016. - zbog kojeg je morao podnijeti ostavku na mjesto predsjednika SDP-a - sada iz pozicije predsjednika Republike Hrvatske provodi politiku protiv HDZ-a koji je premoćno pobijedio na izborima 2020. i koji već u drugom mandatu vodi Vladu RH.

Koliko je lažljiv i licemjeran, najbolje govori zadnja objava u kojoj se udostojio premijera prozivati 'komunističkim gojencem', ponavljajući svoje uvrede iz 2016. koje je od njega preuzela krajnja desnica u cilju blaćenja predsjednika HDZ-a i Vlade RH", stoji u HDZ-ovoj objavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo