nova runda / HDZ odgovorio Milanoviću: 'Koliko truda ulaže u laganje... Iz očaja i zavisti laže i o svemu drugom'

Image
Foto: RTL

'Postalo mu je 'Normalno' lagati', poručili su predsjedniku iz HDZ-a

4.10.2022.
14:06
RTL
VOYO logo

Iz HDZ-a su reagirali na današnju izjavu predsjednika Zorana Milanovića koji je komentirao izbore u BiH. Ponovni izbor Željka Komšića u Predsjedništvo BiH nazvao je "fijaskom i sramotom za Hrvatsku i spomenikom hrvatske pasivnosti".

Odluku visokog predstavnika Christiana Schmidta iz izborne noći kada je izmijenio izborni zakon u korist Hrvata nazvao je "velikim, drskim, bezobraznim ništa".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je to pripremao danima i zadnji dan donio nekakvu odluku kojom je, kao, spasio Hrvate, "još je u ponoć valjda zvao Plenkovića da mu kaže 'vidite šta ja radim za vas'", konstatirao je Milanović dodajući: „Čović je dobro rekao da 'Plenković s ovom (intervencijom Schmidta) nema veze'. Ja bih vjerovao Čoviću“.

Iz HDZ-a su reagirali na društvenim mrežama te su uz ovu Milanovićevu rečenicu "priljepili" status u kojem Čović zahvaljuje upravo Plenkoviću na doprinosu i podršci hrvatskom narodu u BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Koliko truda Milanović ulaže u laganje i o ovakvim stvarima! Iz očaja i zavisti laže i o svemu drugom što govori. Postalo mu je 'Normalno' lagati", poručili su predsjedniku iz HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo