'ŽIVJELA MAJKA RUSIJA' / HDZ izvukao kako je Miletić hvalio Putina: 'Rokaj, barba Putin, samo ti rokaj...'

Image
Foto: Patrik Macek/Pixsell

'Iz priloženog screena, međutim, jasno je da je te izraze divljenja i bombaško-raketne podrške uputio Putinu potkraj 2015. – godinu i pol poslije ruske aneksije Krima'

13.10.2022.
18:43
Patrik Macek/Pixsell
VOYO logo

HDZ je na Facebooku izdvojio komentare Mostovog zastupnika Marina Miletića o ruskom lideru Vladimiru Putinu. Riječ je o starijim komentarima na društvenim mrežama, a objavu HDZ-a prenosimo u cijelosti:

"O sovjetskom bombašu Miletiću – Putinovu 'širitelju kršćanstva'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MOST-ovci, ti odani Putinovi fanovi i gorljivi protivnici europske i atlantske Hrvatske, nastavljaju se koprcati u živom blatu vlastitih laži. Kao što se koprca i njihova “nepobjediva ruska vojska” u Ukrajini. Panika je kod njih prerasla u stampedo, što potvrđuje i današnja objava Marina Miletića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U pokušaju da sanira štetu nakon što su raskrinkane provokacije vodstva MOST-a u korist Kremlja i svirepe ruske agresije, taj samoproglašeni mesija tvrdi da je svoj znameniti poklič 'Rokaj, barba Putine!' uzviknuo, citat, 'prije nekih 10 i više godina'.

Iz priloženog screena, međutim, jasno je da je te izraze divljenja i bombaško-raketne podrške uputio Putinu potkraj 2015. – godinu i pol poslije ruske aneksije Krima. 'Živjela majka Rusija!', 'Amerika OUT!', i prije je skandirao Miletić, nazivajući Putina 'titanom' koji svijetom 'širi Krst'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Miletić za sebe tvrdi da je 'evangelizator', najavljuje da će MOST 'počistiti sve koji su radili protiv vjere'. Ognjem i mačem. Kako “širenje kršćanstva” po Miletićevoj i Putinovoj mjeri izgleda u Ukrajini, svjedoče masovne grobnice u Buči, Izjumu, Limanu, diljem oslobođenih ukrajinskih područja", objavio je HDZ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike