Plenković okupio stranački vrh / HDZ brusi taktiku za pobjedu Grabar-Kitarović: Zašto se odužio sastanak u Središnjici?

'Idemo naći formulu za pobjedu u drugom krugu', kazao je prije sastanka premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković

23.12.2019.
19:29
VOYO logo

U Središnjici HDZ-a premijer Andrej Plenković okupio je najuži vrh stranke koji raspravlja o jučerašnjim rezultatima prvog kruga predsjedničkih izborima u kojem je njihova kandidatkinja i aktualna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović izborila drugi krug kao druga, iza SDP-ova kandidata Zorana Milanovića

Novinarka RTL-a Matea Damjanović u RTL-u Danas kazala je da je najavljeno da će sastanak trajati kratko, no on se odužio. Nakon 18 sati izišao je ministar Oleg Butković i kazao novinarima da bi sve moglo trajati do ponoći, a nije jasno je li se šalio ili je mislio ozbiljno. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANI ČLANCI

HDZ-ovci shvatili poruku Škorinih birača

Prije sastanka svi su slali optimistične poruke i govorili da vjeruju u pobjedu Kolinde Grabar-Kitarović u drugom krugu, ali i dodali da neće biti lako i da su i oni shvatili poruku velikog dijela desno orijentiranih birača koji su HDZ-u i Kolindi Grabar-Kitarović okrenuli leđa i glasali za Miroslava Škoru, izvijestila je Matea Damjanović. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Idemo se sastati da vidimo kako naći formulu za pobjedu u drugom krugu", kazao je prije sastanka premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković

"U drugi izborni krug gledamo s puno optimizma. Bit će to jedna neizvjesna i tvrda politička utakmica, ali vjerujemo da naša kandidatkinja ima vrlo dobre izglede za uspjeh. Nadam se i fair playu i da će pritom ipak dominirati. No, mi smo usmjereni prema konačnom uspjehu", kazao je predsjednik Sabora Gordan Jandroković.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo