HASANBEGOVIĆ: / Obersnel mi je rekao da se HDZ i SDP trebaju ujediniti; OBERSNEL: Nije dobro čuo, crna kapa mu je pala na uši!

Image
Foto: PIXSELL, Nel Pavletić

Danas je u organizaciji 24 sata i Televizije N1 održana debata između tehničkog ministra kulture Zlatka Hasanbegovića i mogućeg kandidata SDP-a za dužnost ministra kulture Bojana Glavaševića.

1.9.2016.
17:20
PIXSELL, Nel Pavletić
VOYO logo

Tijekom rasprave, kada je na red došao slučaj imenovanja novog intendanta riječkog HNK Marina Blaževića Hasanbegović je otkrio jedan zanimljiv detalj iz razogvora koji je na tu temu vodio s riječkim gradonačelnikom Vojkom Obresnelom, piše N1.

"Obersnel mi je kukao i jadikovao"

''Obersnel je zlorabio naš razgovor u četiri četiri oka, pojednostavio ga, i rekao da sam mu ja poručio da trebaju paziti koga izabiru'', kazao je Hasanbegović, a zatim otkrio jedan još zanimljiviji detalj svog razgovora s Obersnelom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Učinit ću presedan i reći da je taj naš razgovor imao jednu drugu stranu medalje kad je Obersnel jadikovao i kukao o političkom stanju i kazao da misli da se trebaju ujediniti SDP i HDZ i prestati s ucjenama, na što sam mu rekao da sam ja kriva adresa za takav razgovor. Kazao je da je talac pseudolijevih aktivista'', kazao je Hasanbegović 'razotkrivši' istaknutog riječkog SDP-ovca kao zagovornika velike crveno-plave koalicije.

Image
'ISKORISTIO CARSKO PRAVO': /

Obersnel imenovao intendanta u inat Hasanbegoviću

Image
'ISKORISTIO CARSKO PRAVO': /

Obersnel imenovao intendanta u inat Hasanbegoviću

"Od Hasanbegovića imam grč u želucu"

Nije dugo trebalo čekati odgovor riječkog gradonačelnika koji je, prenosi također N1, uzvratio tvrdnjom da Hasanbegović "bezočno laže".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije svega moram reći da raspušteni Hasanbegović, a ne tehnički ministar bezočno laže, i očito nastavlja svoj obračun s Rijekom. Kao prvo, netočno je da sam s Hasanbegovićem razgovarao u četiri oka, sa mnom je na svim sastancima bio pristutan i pročelnik za kulturu Ivan Šarar. Netočno je da sam razgovarao o velikoj koaliciji HDZ-a i SDP-a. Uostalom, zašto bih o tome razgovarao s čovjekom zbog kojeg imam grč u želcu, što s njim uopće moram razgovarati", odgovorio je Obersnel.

Dodao je ironično da Hasanbegović očito ima problema sa sluhom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bit će da mu je ona njegova crna kapa pala na uši", kazao je Obersnel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo