koncept interaktivnog shoppinga /

Harvey Norman donio novu dimenziju kupovanja u Zagreb

Image
Foto: PROMO

Harvey Norman u Zagrebu nakon 7 godina poslovanja u Hrvatskoj, ovog je utorka 25. rujna, ekskluzivnim VIP domjenkom za predstavnike medija, partnere i brojne slavne goste proslavio otvorenje potpuno obnovljene trgovine kojom se približio najvišim standardima tržišta uz pružanje novog shopping iskustva.

26.9.2018.
15:07
PROMO
VOYO logo

Ovaj međunarodni koncept interaktivnog shoppinga, australska tvrtka odlučila je, nakon otvaranja prve takve trgovine 2015. godine u Singapurskom Millenia Walk Center-u, približiti europskim kupcima. Stoga se i trgovina u Zagrebu od danas može pohvaliti istim konceptualnim dizajnom te najboljim i najsuvremenijim trendovima uz istovremeno stavljanje kupaca i njihovog iskustva kupovine na prvo mjesto.

Proširena ponuda za najvišu kvalitetu života i vrhunsku zabavu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prisutnost Harvey Normana u osam zemalja diljem svijeta omogućuje tvrtki da se sve više povezuje s vanjskim partnerima. Upravo iz tog razloga pruža se mogućnost proširene ponude proizvoda bezvremenske elegancije i modernog dizajna poznatih svjetskih brendova koja je potpuno prilagođena potrebama suvremenog života.

Image
Foto: PROMO

Jedinstven doživljaj nove flagship trgovine donosi daljnje širenje

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Elegantno otvorenje flagship trgovine Harvey Norman u Zagrebu prvi je korak u širenju mreže trgovina ovog poznatog australskog branda koji u sljedeće dvije godine planira otvoriti još tri trgovine u Hrvatskoj. Novoobnovljena trgovina Harvey Norman u Zagrebu vodeća je trgovina koja se prostire na čak 9.000 četvornih metara i opskrbljena je najnovijim proizvodima te u ponudi ima ekskluzivne brendove. Uz jedinstven doživljaj elegantno uređenog ambijenta kupcima novouređena flagship trgovina pruža mogućnost isprobavanja i prezentacije cijelog asortimana, a nova tehnologije poboljšat će doživljaj kupnje. Najbitnije uloge koje ova trgovina ispunjava je: otkriće novih proizvoda, zabava koja svakog kupca potiče na angažman i izgradnja odnosa putem personaliziranih usluga.

Pogledaj, osjeti, doživi.

Obnovljena trgovina Harvey Norman u Zagrebu je prostor u kojem će posjetitelji moći vidjeti, osjetiti i testirati bogatu ponudu proizvoda.

NAJNOVIJA TEHNOLOGIJA

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doživite iskustvo interaktivnog kretanja kroz galeriju zabavne tehnologije, gdje posjetitelji imaju priliku diviti se vrhunskoj slici na televizorima najnovije tehnologije i uživati u iznimnom zvučnom doživljaju na odabranim Soundbar zvučnicima. Trgovina Harvey Norman opskrbljuje kupce u Zagrebu i diljem cijele Hrvatske najnovijom tehnologijom te ima veliku podršku dobavljača koji su ponosni što su dio ovako moderne trgovine koja je usredotočena na poseban doživljaj kupovanja. Iz tog razloga bit će prva trgovina u Hrvatskoj koja će svakom posjetitelju pružiti mogućnost uživanja  u najnovijoj generaciji televizora sa spektakularnom 8K rezolucijom.

Image
Foto: PROMO

GAMES HUB I MODERNA RAČUNALA

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isprobajte funkcije najnovijih prijenosnih računala, tableta ili telefona i zabavite se uz najaktualnije igraće konzole. Moderno računalo je sinonim za tanku, laganu, sigurnu, moćnu i brzu verziju prijenosnog računala, koji je pogodan za pregled i stvaranje različitih sadržaja. To je prijenosno računalo, koje možete ponijeti sa sobom bilo gdje, jer je stvarno lagano i ne zauzima puno prostora. Osim minimalističkog dizajna mnoge verzije imaju i zaslon osjetljiv na dodir. Računalo se  tako u nekim slučajevima može transformirati i u sam tablet. Također ovdje možete uživati u Games Hub-u ili gamerskom brlogu u kojem igrači mogu testirati najnovije igre i igrače konzole. Ovo je mjesto gdje se možete bolje upoznati sa svijetom igranja i samim igrama. To je mjesto opuštanja i zabave.

STRUČNJACI ZA SPAVANJE

Briga o Vašem snu je jedan od naših glavnih ciljeva koje već niz godina provodimo u trgovinama Harvey Norman. Kroz to vrijeme postali smo prepoznatljivo i renomirano mjesto za kupnju proizvoda visoke kvalitete svjetskih poznatih proizvođača, što mogu potvrditi milijuni ljudi u cijelom svijetu. Osim toga razvili smo i osposobili prodajno osoblje u profesionalni kadar, koji svakome pruža profesionalan savjet, na temelju navika spavanja, želje i potreba. Postali smo destinacija s tradicijom, gdje se kupci uvijek vole vratiti kada je riječ o kvalitetnom snu. Naša široka ponuda uključuje sve što je potrebno za spavaće sobe, tinejdžerske sobe ili dječju sobu te sobu za goste. Ponuda se redovito nadopunjuje najsuvremenijim tehnološkim novostima i inovacijama na području spavanja, jer smo svjesni važnosti kvalitetnog spavanja za zdravlje i dobrobit. Osjetite udobnost prvoklasnih madraca i kreveta renomiranih proizvođača koji garantiraju novu dimenziju udobnosti. Izaberite kvalitetnu posteljinu koja pruža savršen san te moderne spavaće i dječje sobe pretvara u pravi kutak za snove.

URBANA OAZA U VAŠEM DOMU

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izravno sa svjetskih sajmova odjel namještaja pružit će posjetiteljima elegantni dizajn sofa i vrtnog namještaja izuzetne kvalitete te inspiraciju za dom uz izvrsnu ponudu dekorativnih ukrasa. U svakom trenutku možete promijeniti svoj dom u urbanu oazu s ukrasnim zelenilom, koja traje zauvijek! Dekorativne umjetne biljke izvrsna su imitacija prirodnih biljaka koje ne zahtijevaju dodatnu njegu i zalijevanje. Sve što im je potrebno je cvjetni lonac ili košara iz naše raznovrsne palete ukrasnih proizvoda.

ČAROLIJA OKUSA

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izaberite svoju kuhinju iz snova i stvarajte nove okuse u kojima će vam potpora biti vrhunski mali kućanski aparati koji će svojim bojama i razigranošću uljepšati svaku kuhinju te omogućiti svakome pravu melodiju okusa. Od sada se u potpunosti možete posvetiti okusima i aromama omiljenog recepta, a sve ostalo prepustite nama. Impresionirajte svoje goste kreativnim, šarenim i zdravim obrocima koji će im ostati u sjećanju, a vama omogućiti da se osjećate najbolje. Uživajte u modernoj kuhinji koja povezuje kulinarstvo i stil života u jedno te je srce svakog doma i obiteljskog druženja.

Image
Foto: PROMO

Od poznatih osoba samom svečanom otvorenju nazočili su Zdenka Kovačiček, Mia Begović, Barbara Vicković, Ivan Dečak i uvaženi arhitekt Ante Vrban koji je s direktoricom Harvey Normana za centralnu Europu Melissom Wilson imao čast otvoriti vrata potpuno obnovljene trgovine. Nakon spektakularnog otvorenja uzvanici su uživali u koktelu dobrodošlice „NEW DIMENSION by Harvey Norman“ koji je posebno osmišljen samo za ovu posebnu prigodu.

Ekskluzivna ponuda povodom otvorenja preuređene Harvey Norman trgovine u Zagrebu, vrijedi do 9. listopada 2018. godine. Nenadmašna oaza inspiracije, aktualne ponude te najnovije trendove možete pratiti  na harveynorman.hr i na društvenim mrežamaFacebookiInstagram.

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo