Hamdija Seferović pretukao 20-godišnjaka

Pobjednik druge sezone Big Brothera Hamdija Seferović pretukao je Zagrepčanina Nevena Ercega, dok je s prijateljima odlazio sa zabave iz jednog noćnog kluba u Umagu.

24.8.2010.
22:25
VOYO logo

Incident se dogodio 7. kolovoza, dok je grupa mladih Zagrepčana pokušavala izaći s parkirališta kluba, a kada im se ispred automobila srušila mlada Romkinja. Bila je u društvu dvojice muškaraca i nekoliko prijateljica.

Kako tvrdi Neven Erceg, tada je njegov prijatelj Mario Mrvelj izašao iz auta kako bi vidio što je djevojci i treba li joj pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ona je ustala, sjela na poklopac motora, ali nije htjela sići. Dečke smo ljubazno zamolili da je maknu s auta. No, umjesto da je maknu s haube, Marija su počeli tući", ispričao je Erceg za 24sata. Dodaje da su mu razbili vilicu i da mu je prijatelj nakratko bio u nesvijesti.

Pretučenog prijatelja je pokušao smjesti u automobil i odvesti u bolnicu, no tada je, tvrdi, dvojac koji je premlatio Marija nazvao Hamdiju Seferovića (31), koji je ubrzo došao s još šestoricom Roma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam se ni snašao, a Hamdija me već počeo udarati po glavi. Od udaraca sam pao na pod. Vidjevši da će se Hamdiji priključiti još dvojica, znao sam da sam gotov", rekao je 20-godišnji Neven, dodajući da mu nije jasno zašto ga je pretukao Seferović.

Hamdija mu je razbio arkadu i ozlijedio oko, a lice mu je već danima natečeno. Ercegu i Mrvelju pomoć je pružena u bolnici u Umagu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hamdija, pak, tvrdi kako je samo želio "smiriti" situaciju te da ga je jedan od mladića "iznenada svom snagom udario u leđa."

"Tada sam se okrenuo i ošamario ga i tu je nastala masovna tučnjava", ispričao je Seferović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U policiji su potvrdili da je Hamdija ozlijedio Zagrepčanina. Još se utvrđuje težina ozljeda. Ako se utvrdi da su ozljede teške, Hamdija će dobiti i kaznenu prijavu.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo