KOLONE, KOLONE, KOLONE / Požar i 'nasukani' brod stvaraju kaos na autocesti: Za one koji kreću prema moru HAK ima upozorenje zbog brojnih zastoja

Image
Foto: Igor Kralj/Pixsell

Na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Lučko i Karlovac vozi se u kolonama i uz povremene zastoje

2.7.2022.
9:06
Igor Kralj/Pixsell
VOYO logo

Promet je pojačan na cestama u smjeru mora, posebice na autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče, A2 Zagreb-Macelj, A4 Goričan-Zagreb, A6 Rijeka-Zagreb i na A7 Rupa-Rijeka, te na graničnim prijelazima, izvijestio je u subotu Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog vjetra na Jadranskoj magistrali između Bakra i Senja, državnom cestom između čvora i mjesta Križišće i lokalnom cestom Kraljevica-Križišće zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolone na Lučkom

Na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Lučko i Karlovac vozi se u kolonama i uz povremene zastoje, dok su na zagrebačkoj obilaznici (A3) kolone iz smjera Jankomira i Buzina prema čvoru Lučko. Iz smjera Jankomira prema čvoru Lučko kolona je duga oko 2 km.

Do zastoja je došlo i kod odmorišta Brinja blizu Žute Lokve gdje se zapalio automobil. "Gori u pravcu Zagreba, na cesti je zastoj i svi moraju prijeći u lijevu preticajnu traku. Auto je u potpunosti izgorio, vozača nismo vidjeli jer smo samo prošli", rekla je svjedokinja za 24sata

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Požar na vozilu na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između odmorišta BRINJE i čvora BRINJE u smjeru Zagreba, a kolona je oko 5 km", prenosi HAK. 

Uzrok požara zasada još nije poznat. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na autocesti A1 došlo je do nesreće prilikom koje je brod skliznuo s prikolice, piše N1. Nesreća se dogodila pred izlazom za Udbinu, kad je brod skliznuo s prikolice.vNema ozlijeđenih, ali se zbog nesreće stvorila gužva na autocesti.

Promet je pojačan na graničnim prijelazima sa Slovenijom na ulasku u Hrvatsku, a najduža su čekanja na GP Bregana, Macelj, Rupa. Na izlasku iz Hrvatske pojačan je promet na GP Bajakovu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike