HAK UPOZORAVA: / Snijeg stvara probleme u Gorskom kotaru, zabrana vožnje za određene skupine vozila

Image
Foto: HAK, Screenshot

Zimski su uvjeti na većini cesta u Gorskom kotaru, uključujući dionicu autoceste A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Bosiljeva 1 te Staru cestu kroz Gorski kotar (DC3).

3.2.2016.
21:46
HAK, Screenshot
VOYO logo

Snijeg pada u Gorskom kotaru, sjeverozapadnoj Hrvatskoj i u višim predjelima središnje Hrvatske (Sljeme). U većem dijelu ostatka zemlje kolnici su mokri ili vlažni i skliski od kiše. Povremeno puše jak vjetar. Mogući su odroni, , javio je Hrvatski autoklub (HAK) u 21, 20 sati.

Image
STIŽE ZAHLAĐENJE: /

Srijeda donosi niže temperature, kišu i snijeg

Image
STIŽE ZAHLAĐENJE: /

Srijeda donosi niže temperature, kišu i snijeg

Vozačima se savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, održavaju sigurnosni razmak između vozila i da na put ne kreću bez zimske opreme, posebice kroz gorska područja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ceste zatvorene za kamione i tegljače

Autocesta A1 i državna cesta DC1 (dijelom Lička magistrala) otvorene su za sve skupine vozila.

Zbog zimskih uvjeta zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu na cestama:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gorski kotar - A6 Rijeka-Zagreb, između Kikovice i čvora Bosiljevo, DC 3 Stara cesta kroz Gorski kotar, Zdihovo-Kupjak-Kikovica, DC 32 Prezid-Delnice, DC 42 Stubica-Ogulinski Hreljin, DC 203 Brod na Kupi-Delnice, DC 305 Parg-Čabar, DC 501 Gornje Jelenje-Oštrovica-Meja, ŽC 5032 Crni Lug-Gornje Jelenje, ŽC 5034 Vrbovsko-Ravna Gora-Kupjak, ŽC 5062 Kraljev Jarak-Fužine-Lukovo, ŽC 5068 Hreljin-Zlobin-Fužine, ŽC 5191 Sopač-Tuk, kao i na ostalim županijskim i lokalnim cestama na području Čabra, Delnica i Vrbovskog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo