STIŽU SNIMKE KAOSA / Hajdukovi navijači podivljali, neredi se prelili na ulice Splita: Helikopteri, topovski udari...

Tek oko 22:44 stanje u centru Splita se smirilo. Kola hitne pomoći bila su u blizini kluba navijača na Starom placu. Jedan policajac prevezen je u bolnicu

3.4.2024.
23:02
VOYO logo

Nakon utakmice Dinama i Hajduka, u kojem je Dinamo odnio pobjedu 1:0, došlo je do navijačkih nereda u Splitu gdje se utakmica održala.

Oko Poljuda su se čuli topovski udari. Na istočnoj strani kod stadiona bacalo se kamenje i izbila je tučnjava. Kako nam javljaju čitatelji, divljanja je bilo i oko okolnih zgrada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači su oko Poljuda bacali baklje, staklene boce i bengalke te napadali policiju i prevrtalo i kontejnere. Policija je koristila suzavac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Starom placu bili su nastavljeni sukobi navijača s policijom. Letjele su ponovo baklje, boce i kamenje.

Navijači su zapalili nekoliko kontejnera. Slučajni prolaznici bježali su pred podivljalom masom. Cijelo vrijeme policijski helikopter nadlijeće centar Splita. Policija je uspjela otjerati navijače još malo dalje od stadiona, prema samom centru Splita, piše Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tek oko 22:44 stanje u centru Splita se smirilo. Kola hitne pomoći bila su u blizini kluba navijača na Starom placu. Jedan policajac prevezen je u bolnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo