POTVRDILI ZA DANAS.HR / HAC ipak povećao iznos božićnice za svoje radnike. Iz HP-a otkrili koliko će njihovi radnici dobiti i kada

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Došlo je i do nekih promjena. Tako smo jutros objavili da će Hrvatske autoceste svojih 2623 radnika isplatiti 132,72 eura božićnice, ali sada su nam naknadno javili da je došlo do korigiranja. 'Kolektivnim ugovorom predviđena je isplata jednokratne prigodne nagrade u iznosu od 199,08 eura (1.500 kuna) te će biti isplaćena u utorak, 19. prosinca', rekli su iz HP-a za Danas.hr

27.11.2023.
16:39
Davor Puklavec/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što smo ranije objavili kolike će božićnice dobiti tvrtke poput dm-a, Konzuma i Kauflanda, jutros smo izvijestili i o 'nagradi' koje čeka radnike u državnim tvrtkama.

Primjerice HEP će svoje zaposlenike nagraditi s 497,71 eura po radniku, a Hrvatske željeznice za naš su portal potvrdile da će radnicima biti isplaćeno 220 eura. INA-e daje božićnicu od 331,81 euro, ali i dar za djecu u iznosu od 132,72 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
RASPITALI SMO SE /

Božić je blizu pa bi radnici mogli biti nagrađeni. Ovoliku božićnicu daju u HEP-u, INA-i, HŽ-u...

Image
RASPITALI SMO SE /

Božić je blizu pa bi radnici mogli biti nagrađeni. Ovoliku božićnicu daju u HEP-u, INA-i, HŽ-u...

No došlo je i do nekih promjena. Tako smo jutros objavili da će Hrvatske autoceste svojih 2623 radnika isplatiti 132,72 eura božićnice, ali sada su nam naknadno javili da je došlo do korigiranja.

"Želimo Vas izvijestiti da je došlo do promjene u visini isplate božićnice za ovu godinu. U međuvremenu prihvaćen je prijedlog sindikata o povećanju božićnice za ovu godinu te će božićnica biti isplaćena u iznosu od 200 eura", poručili su iz HAC-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, Hrvatska pošta ranije nam je odgovorila da još nisu donijeli odluku o isplati jednokratne prigodne nagrade, ali danas su nam ipak poslali kako je došlo do rješenja.

"Kolektivnim ugovorom predviđena je isplata jednokratne prigodne nagrade u iznosu od 199,08 eura (1.500 kuna) te će biti isplaćena u utorak, 19. prosinca", rekli su za Danas.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Božićnice stižu omiškim umirovljenicima, ali ne svima! Kome blagdanska gozba, a kome skromnije i ove godine?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo