od kendall jenner do justina timberlakea / Grupa Black Eyed Peas okupila svjetske zvijezde za remake hita 'Where Is The Love?'

Inspirirani globalnim tragedijama, grupa Black Eyed Peas objavila je novu verziju svog 13 godina starog hita

1.9.2016.
21:40
VOYO logo

Grupa BlackEyed Peas objavila je remake svog hita iz 2003. 'Where Is The Love?' u kojem se pojavljuje cijela lista celebirtyja. 

Od Kenndall Jenner do Justina Timberlakea (koji je jedan od autora pjesme, a i pjeva na originalu) do Mary J. Blige i Ushera - svi su udružili snage iz humanitarnih razloga. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Original je nastao prije 13 godina kao odgovor na teroristički napad 11. rujna 2001. u New Yorku. Will.i.am je rekao da su odlučili napraviti remake zbog neprestanih ratova, rasizma, nasilja i siromaštva koji i dalje uništavaju svijet. 

"Kad se dogodio napad u Parizu, ljudi su govorili - opet trebamo 'Where Is The Love?'. A onda se dogodila Belgija. Pa Turska. Pa Orlando. Pa Philando (Castile), Alton (Sterling), pa Dallas. Svi su nas zvali i govorili - opet trebamo onu vašu pjesmu", objasio je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na remakeu su sudjelovali i DJ Khaled, Tori Kelly, Nicole Scherzinger, Jamie Foxx, Jessie J, Snoop Dogg, Randy Jackson, Wilmer Valderrama, French Montana, Wiz Khalifa, LL Cool J, Shailene Woodley, Lance Bass, Connie Britton,  A$AP Rocky, P. Diddy, Ty Dolla $ign, Jaden Smith, The Game, Jessie J, Snoop Dogg i mnogi drugi.

Sav prihod od pjesme namijenjen je Will.i.am-ovoj organizaciji i.am.angel foundation.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjesma je zasad dostupna na Apple Musicu i iTunesu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo