VELIKI POŽAR ZATVORIO JADRANSKU MAGISTRALU: / Vatra prijeti i popularnoj diskoteci, vatrogascima u pomoć stigao i kanadaer

Image

Požar koji je planuo kod Vodica iza 13 sati se rasplamsao pa je zbog njega zatvorena Jadranska magistrala. U pomoć je stigao i kanader.

17.3.2017.
13:33
VOYO logo

Zbog požara koji je u petak nešto iza 13 sati planuo kod Vodica, od 14.15 sati zatvoren je sav promet Jadranskom magistralom (D-8) na tom području, te se vozila preusmjeravaju na cestu obilazno preko Srime, izvijestili su iz šibenske policije. Na terenu su 23 vatrogasaca s osam vozila, a zatražena je i pomoć kanadera koja je nedugo nakon toga i stigla.

Prema prvim informacijama s terena, opožarena je površina veličine 250x100 četvornih metara, uglavnom trave i niskog raslinja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Požar se širi od Srime do Jadranske magistrale prije skretanja za Vodice, u blizini diskoteke Hacienda, piše Slobodna Dalmacija

Oko 13 sati objavljeno je i kako su uz autocestu A1, na nekoliko mjesta buknuli požari. Navodilo se kako gusti dim smanjuje vidljivost te da se između čvorova Gospić i Gornja Ploča vozi uz ograničenje brzine na 80 km/h.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

IZ HAK-a vozače pozivaju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te poštuju propisane zabrane i ograničenja.

Podsjetimo, ranije ovaj mjesec, planula su dva veća požara, jedan kod Žrnovnice koji je prijetio kućama, te jedan kod Ciste Provo u kojem je izgorio velik dio borove šume.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo