posljedice nevremena / Grom udario u drvarnicu u Požegi, zapalio ju. Vatrogasci uklanjali porušena stabla, sanirali krovove

Image
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Na zagrebačkom području u 42 intervencije uklanjalo se drveće i granje, a vatrogasci su nakon nevremena sanirali i krovišta. Isti scenarij, samo nešto ranije u danu odradili su i vatrogasci Međimurske županije, ali i oni na području Osječko-baranjske te Virovitičko-podravske županije

14.7.2023.
10:43
Emica Elvedji/PIXSELL
VOYO logo

Grmljavina, kiša i jak vjetar stvarali su probleme diljem Hrvatske u četvrtak navečer. Grom je na požeškom području udario u drvarnicu oko 23:10 sati, a vatra se proširila na dvorišnu prostoriju.

U potpunosti je izgorjela drvarnica, krovište dvorišne prostorije kao i razni predmeti, a materijalna šteta se procjenjuje na oko 6.000,00 eura, kažu iz policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, Hrvatska vatrogasna zajednica ističe i intervencije na nekoliko lokacija.

Na zagrebačkom području u 42 intervencije uklanjalo se drveće i granje, a vatrogasci su nakon nevremena sanirali i krovišta. Isti scenarij, samo nešto ranije u danu odradili su i vatrogasci Međimurske županije, ali i oni na području Osječko-baranjske te Virovitičko-podravske županije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Snažna kiša i tuča zahvatili su i Bjelovar

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo